mandag den 6. april 2009

Påskeferie ....

Min blog holder påskerferie et par dage...

Og pernille her arbejder som en gal. Vi har som tidligere nævnt en af vore travle perioder på min arbejdsplads.

Så jeg er desværre en af dem der ikke har så meget påskeferie, jeg arbejder blandt andet også skærstorsdag.

Egentlig kunne jeg sagtens nå at skrive her på min egen blog :), men jeg når ikke rundt til jer alle sammen og får smidt kommentarer. Det giver jo lidt dårlig samvittighed, Jeg får dog læste mange af jeres indlæg.

Hugo har lige været ved dyrlæge og den er helt gal med hans ben, han har revet nogle ledbånd over og skal igennem en stor operation som de ikke kan lave her på Fyn, så på onsdag skal vi til Sjælland, lige nu er vi begge meget kede af det, men det skal jo nok gå med ham

Så kan I have et par gode dage.... jeg er snart tilbage igen.

7 kommentarer:

 1. Øv for pokker da med ham Hugo. Det lyder da voldsomt? Godt, at en operation kan hjælpe.

  SvarSlet
 2. Åh, rigtig god bedring med Hugo, Pernille! Stakkels hund - jeg håber, alt går godt både med at køre til Sjælland og selve operationen.

  SvarSlet
 3. Årh nej da!! Stakkels Hugo - og jer!! Hvad har han dog lavet?? Håber operationen hurtigt kan hjælpe ham. De bedste påskehilsner og knus!

  SvarSlet
 4. Alt godt til dig og Hugo! Her fra Berlin sender jeg en masse gode tanker til jer. Det skal nok blive godt med ham, når han lige får overstået den operation. God vind og masser af kræfter til dig og dit arbejde.

  SvarSlet
 5. Jeg syntes det er fint, at du lige kommer op til overfladen igen, og det er godt at det bliver overstået allerede på onsdag.

  SvarSlet
 6. Nååå hvor synd for ham Hugo... øv også... håber det bedste for ham og jer.

  Rigtig god påske til dig og dine - selvom du ikke får lov at holde helt fri...

  SvarSlet
 7. Ja det er rigtig træls, men godt at de kan gøre noget for ham. Jeg er sikker på, at han hurtigt er på højkant igen - han er alt for aktiv til andet.

  SvarSlet