mandag den 6. april 2009

Man har et standpunkt....

Tl man tager et nyt. Jeg har tidligere i dag meldt ud at min blog holder et par dage fri, det er så ikke sikkert at den gør det alligevel.

Som jeg skrev tidligere så har Hugo været ved dyrlægen i dag. Han har haltet på benet de sidste par dage, fordi han løb for hurtigt ned af trapperne. Jeg talte med dyrlægen i torsdags og vi skulle lige se weekenden an. Det viste sig at det bare var noget rigtig møg med hans knæ. Han har revet flere ledbånd over, og han skal opereres, der var kun to alternativer, og det andet kan I næsten regne ud. Jeg ved godt at han kun er en hund, men han er vores hund og vi elsker ham helt vildt. Han kom ind i vores liv på et tidspunkt hvor vi bare havde rigtig meget brug for ham.

Hugo kan ikke blive opereret her på Fyn, men han skal til Greve på onsdag vi håber bare at de
vurdere at hans chancer for at blive en velfungerende hund igen, er gode. Operationen bliver så også på onsdag, og vi håber at han kommer med hjem samme dag. Cecilie skal til rund fødselsdag ved hendes farfar på torsdag og jeg skal arbejde, jeg kan ikke få fri, så jeg har været henne og finde en barnepige, han kommer jo hjem med krave og jeg ved ikke hvad på.

Nu har han været bedøvet i dag og han får smertestillende medicin, han ligger bare og piver og det gør ondt i hans mors hjerte. Hans piveri skyldes at der er blevet revet i hans ben og at han ikke kan finde ud af at være på medicin.
Mens jeg sidder og skriver hører jeg om jordskælv i Italien og det er ganske frygteligt, så kan sådan en ting som det her virke pjattet, men det er det bare ikke for os- han er en hund - ja- men han er også mors dreng, nu bliver han så nok omdøbt til gulddrengen for det bliver en bekostelig affære.

Vi håber at alt kommer til at gå godt og at de kan gøre noget for ham. Vi har fået at vide at han skal genoptrænes bagefter, i vand og ved en terapeut, dem findes der kun tre af i Danmark til hunde, så det kommer også til at skulle foregå i Greve, men det må vi tage som det kommer.

Så måske får jeg brug for min blog til at skrive på, når jeg sidder her og har ondt af mig selv og ikke mindst Hugo. Jeg kan ikke love at jeg når vidt rundt omkring hos jer, for jeg knokler også som en hest de her dage.
Kan I have en dejlig mandag derude.....

26 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Ih, hvor jeg forstår dig, det gør ondt når ens elskede dyr ikke har det godt, og det med Hugo, er da ret alvorligt, at du så også skal til at have turkort til Greve, ja det må man vel bare tage med.
  Mærkeligt, at der ikke er nogen tættere på, det lyder jo som den nye offentlige sygehusstruktur.
  Stort knus fra
  VIbeke

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på at jeg vræler i flere dage den dag min dumme frække irriterende elskelige sjove herlige TAMME undulat ikke er mere, så jeg kan levede forestille mig de kvaler I er igennem. Pyh, det er jo et familiemedlem vi her har med at gøre.

  Krydser fingre og håber det allerbedste for skønne Hugo.

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke
  Ja lige nu har jeg det som du beskriver at jeg må jo bare tage det med, hvad der så end kommer.

  Jeg kunne heller ikke forstå at der ikke var noget tættere på, men min dyrlæge forklarede at det var sådan noget at man skulle lade specialisterne om, og at han selv ville lade sine hunde operere det sted, og så er det helt sikkert det vi gør. Men det er fustrende at det er så langt væk, ísær når vi ikke har bil.

  Frk Bibo jeg er glad for at det ikke kun er mig der har det sådan med dyr. Jeg kom også til at tudbrøle da min datter ringede ud til mig på arbejdet for at fortælle hvad der var galt. Men på den anden side hvis man ikke elsker sine dyr så skal man ikke have dem.

  Tusind tak for jeres opbakning

  SvarSlet
 4. Ja, et dyr er et dyr, men vi er jo også "bare" mennesker, der knytter os til levende væsener. Så det lyder naturligt, at man vil gøre meget for sin hund.

  Håber alt kommer ud med en god slutning.

  Tanker herfra

  SvarSlet
 5. Hjerteveninde jeg håber også at det kommer til at gå godt, og det tror jeg da helt sikkert at det gør.

  Ja vi mennesker knytter os meget, mrn dyr er også nogle små taknemmelige væsner :)

  God mandag

  SvarSlet
 6. Jeg kan sagtens sætte mig ind i dine bekymringer. For selvfølgelig er et dyr, bare et dyr. Men vi har valgt, at tage dem ind som en del af familien - og det forpligter!
  Jeg håber har får den rette behandling og genoptræning, så han igen kan blive smertefri.

  SvarSlet
 7. oline jeg håber også bare at det kommer til at gå godt, lige nu er jeg bare chokeret over at det var så galt med det skide ben !

  Knus pernille

  SvarSlet
 8. Stakkels Hugo, hvor det synd, jeg ville også være helt ødelagt.
  Jeg kan godt forstå i vil gøre alt, han må have været rigtig uheldig, da han løb ned af den trappe. Uh det er så svært fordi fordi vi ikke altid forstå hvad der kan lindre dem, jeg mener når de piver..
  Jeg ønsker det bedste for Hugo og hilser fra Buster og Sofus.

  SvarSlet
 9. Stakkels Hugo, håber de kan hjælpe ham.

  SvarSlet
 10. Stakkels Hugo, stakkels jer, man tager dyret til sig som en del af familien,, jeg ville selv tude...

  SvarSlet
 11. Der er nok forskel på hvem du spørger men for mig er en hund ikke kun en hund.

  Man elsker jo de dyr helt vildt! Kan godt forstå du vil gøre alt hvad du overhovedet kan for Hugo.

  Det gør helt ondt at høre han har smerter men jeg håber operationen kan hjælpe ham.

  Kenzo er min (vores) guldklump - og selvfølgelig er Hugo din!!

  Det gør mig ondt at høre han skal igennem det. Krydser fingre for at han snart er frisk og smertefri. Vores dyrlæge har også et genoptræningscenter - men Sjælland eller Århus - det er vist ligegyldigt.

  De største knus og mange hilsner til både Hugo og dig fra Kenzo og mig!

  SvarSlet
 12. Kan sagtens sætte mig ind i dine kvaler... ville også gøre alt for vores to dejlige hunde... selvom den mindste (6 måneder) ind i mellem er ved, at drive os til vanvid, med hvalpe unoder ;-)

  Håber det bedste for Hugo - og jer...

  SvarSlet
 13. Åh søde Pernille, hvor gør det ondt at høre med stakkels Hugo!
  Min Emma er gammel og har småskavanker, den dag hun ikke er mere ved jeg mit hjerte bliver totalt knust, hun er ligesom en gammel veninde.

  Husk at Hugo ikke ved hvad der sker med ham, og han stadig skal have et værdigt liv, nogle gange kan hundehimmelen være det bedste alternativ.

  Stadig vil jeg krydse alt hvad krydses kan, og sende varme tanker til jer og lille Hugo.

  Knus MissMuffin

  SvarSlet
 14. Dyr er dyre, men vi gør jo det vi gør, fordi de betyder noget/alt for os.
  Pøj pøj i Greve.

  SvarSlet
 15. Det er jeg ked af, stakkels jer. Jeg forstår godt i vælger at Hugo skal opereres - når der er mulighed for det. Det bliver da ekstra hårdt, at han skal til Greve hvordan klares det??
  De varmeste tanker herfra.
  Lis

  SvarSlet
 16. Av, for pokker. Jeg håber at det kommer til at gå godt. Stakkels bette hund.
  Mange tanker
  Malou

  SvarSlet
 17. Åh, stakkels Hugo, håber at dyrlægen kan hjælpe ham, så han får det godt igen. Det er hjerteskærende at se sit kæledyr have det så skidt. God bedring til ham.

  SvarSlet
 18. Hi Pernille..
  Jeg har i et stykke tid med stor fornoejelse laest med her paa din fine blog....nu maa jeg saa lige give mig til "kende" naar du beskriver det Hugo nu skal igennem, det er for mig helt forstaaeligt du har det som du beskriver, for...vi har selv Rico en engelsk coocker spaniel paa 3 aar, han fik for 14 dage siden fjernet, en godartet tumor paa sin hoejre skulder....det er heldigvis gaaet godt....du naever det med krave og det var nok lige det, der fik mig til at skrive denne kommentar....for Rico var slet, slet ikke sig selv med den "lampeskaerm", saa vi tog den meget hurtig af og i stedet fik han t-shirt paa, jeg koebte nogen i str 3-4 aar, med lange aermer der blev smoeget op og det var Rico saa glad for at have paa i 11 dage til staengende blev fjernet....saa bare et lille tip, nu ved jeg jo ikke "hvilke" ben vi taler om paa Hugo....sender jer mange positive tanker herfra UK.....:-)

  SvarSlet
 19. Tusind tak alle sammen for at I har været inde og skrive her hos mig.

  Natten er gået godt, og Hugo klarer det fint. Han er på noget smertestillende så jeg tror at han har haft det godt.

  Det er åbenbart hans ene knæ der "skrider ud" så det er når det gør det at han er får ondt.

  Jeg er sikker på at vi nok skal klare det, nu har vi kun et døgn mere og så ved vi meget mere i morgen. Han er en lille stærk hund i topform, så han skal nok klare den operation det er jeg sikker på.

  Men en ting er sikkert han får aldrig lov til at tage trapperne alene mere for han løber for hurtigt.

  SvarSlet
 20. Åh Pernille, det lyder slemt med Hugo, men jeg forstår så godt, at han skal opereres og genoptrænes - det havde jeg også gjort.
  Måske kan du få ham i dyresygekasse fremover, som vores katte er. Det har sparet mange udgifter.

  Varme hilsner til jer!

  SvarSlet
 21. Ja Madame der skal tegnes en sygeforsikring på ham vi har altid haft vores heste forsikret. så øv

  men bare han bliver okay så er jeg glad

  SvarSlet
 22. Hvor er han dygtig ham Hugo! sender jeg de bedste tanker og krydser fingre for at Hugo får det bedre efter operationen!! Knus

  SvarSlet
 23. Kære Pernille
  Jeg kan godt forstå, at du vælger at få ham opereret. "Kun" en hund - nej, det er vores kæledyr nemlig ikke. De bliver vildt vigtige for én.
  Jeg krydser fingre for at operationen går godt og han bliver frisk igen.
  Kærlige hilsner
  fra Hanne

  SvarSlet
 24. Jeg krydser og krydser :-) atl går godt - ikk?

  SvarSlet
 25. Tusind tak skal du have Anette !

  Hanne, du har helt ret, de dyr de bliver bare vigtige for en, og man kan ikke klare at de har ondt for de kan jo ikke sige til.

  Jo Lis alt det går godt, for det skal det !

  Lis Uk. Tusind tak for at du har været inde og kommentere her hos mig og det er et rigtig godt råd du har givet mig.
  Vi har nemlig haft prøvet den lampeskærm før det var da han blev reduceret fra at at være hanhund. Og det gik slet ikke med den skærm, han havde så ondt at sig selv, faktisk så mente han selv at han var meget syg når han havde den på, så snart vi tog den af var han helt frisk :)
  Det er højre bagben at han skal opereres i og jeg ved ikke hvordan han kommer til at se ud når han kommer hjem, men jeg vil helt sikkert gå i H&M og købe en t-shirt for det tror jeg kunne være en kanon ide. Jeg var ikke selv kommet på den løsning.
  Det glæder mig at det går godt med jeres Rico igen.
  Knus til dig herfra


  Jeg håber at jeg har fået svaret jer alle sammen

  SvarSlet
 26. Heldígvis er de fleste dyr en del af familien i dag... Vores Princess 'lækker' som en konsekvens af at have fået fjernet livmoderen og efterfølgende falder blæren nedad og skal løftes. Selvom det koster mange tusind krone, så betænker jeg mig ikke et sekund - hun skal bare have den bedste behandling. Og jeg er så heldig, at jeg bor lige ved siden af Greve Dyrehospital.

  Nu er det så længe siden du har skrevet dette indlæg, jeg håber at Hugo er i topform igen.

  SvarSlet