onsdag den 29. april 2009

Drømmen om ....

Da jeg for flere år siden flyttede til byen var jeg fast overbevist om at jeg skulle være ejer af et kolonihavehus. Som I ,der følger med i min blog ved, så blev jeg syg, og siden var energien slet ikke være til det. Men det er den nu !

Så drømmen er begyndt at spøge lidt i mit hoved igen. Jeg drømmer om det lille sorte hus med hvide vinduer og det turkise gulv. Jeg kan se mig selv cykle afsted på den den hvide cykel med Hugo i traileren. Liggende under de skyggende træer og drikke lemonade. Det skal være et hus med strøm, så jeg kan tilbringe hele sommeren afslappende med at se mit elskede Tour de France :) Så behøver jeg slet ikke længere væk end Bolbro eller hvor det nu bliver.


Jeg tror ikke at jeg skal købe i år, men jeg skal faktisk ud og se på tre her i den nærmeste fremtid. Måske kommer sommeren til at gå med at cykle rundt til de forskellige haveforeninger for at se mulighederne- for drømmen den lever endnu.
De sidste par dage har der været meget knald på . Hugo måtte en tur mere til dyredoktoren og få tappet noget væske i hans ben. Nu er han lige på pencillin igen, men det går okay med ham. Jeg skal over til mit andet hjem idag - tandlægen !!! ja hvad skal jeg snart skrive om det.

Min yngste niece har fødselsdag i morgen, så der skal lige findes en gave i eftermiddag.

Kan I have en dejlig onsdag ......

23 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå din drøm.
  :-)

  SvarSlet
 2. I lige måde, god onsdag. ;-) Skøn drøm at have. Uhm!

  SvarSlet
 3. Den drøm deler jeg i allerhøjeste grad med dig. Mine forældre har haft kolonihave i de sidste 35 -40 år og jeg har altid elsket at komme der. Der er en ro sådan et sted, som er god når man ellers bor i byen.

  Jeg håber virkelig for dig at du finder det lille drømmested i år.

  :-)

  SvarSlet
 4. Ja Miri så kan jeg få lidt terapi der :) det ville være dejligt.

  Bibo det er altid skønt at have drømme :)

  Henriette jeg tror også at det ville være et stille og roligt sted, nu er det ikke fordi at jeg syntes byen larmer :) men jeg ville nok bruge det som en slagt sommerhus hvor jeg boede nogle måneder om året, jeg skal jo heller ikke for langt væk fra mine cafeer :)

  Knus til jer

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig drøm du har om at få et kolonihavehus! Jeg håber, den bliver til virkelighed. Vi kiggede på kolonihavehus i 1993, men så sagde husbond, at det skulle være det hus, vi bor i nu :o)

  Pøj pøj hos tandlægen - og varme klem til dig!

  SvarSlet
 6. Kære Pernille

  Jeg forstår godt, at du gerne vil have en kolonihave.
  Da vi boede i Viborg i lejlighed, havde vi en kolonihave. Det var intet mindre end FANTASTISK!!!
  Det var som at være på ferie, hver gang vi var der. Jeg savner det helt vildt indimellem.
  Knus fra Hanne - også en god onsdag til dig

  SvarSlet
 7. Vi (jeg) snakker også tit om det, jeg synes det må være så skønt at have et "mini-sommerhus" inde i byen hvor man kan flygte hen!

  SvarSlet
 8. Det lyder rigtig hyggeligt, med en kolonihave, det er i hvert fald altid dejligt at være gæst i sådan En Må jeg endnu engang ønske held og lykke hos din tandlæge. .

  SvarSlet
 9. Madame jeg tror heller ikke at jeg ville have et kolonihavehus hvis jeg havde eget hus :) selv om jeg har have nu, så ville det alligevel være noget andet med den kolonihave. :)

  Hanne jeg kender rigtig mange der har kolonihave og de er så glæde for det, så det er derfor at jeg er begyndt at tænke i de baner.

  MissMuffin, det er nemlig lige som du skriver, et sommerhus i byen hvor man kan flygte hen :) det er også min drøm.

  Mor du kan tro at du gerne må få et hakkejern, når du kommer på besøg, nu skal jeg lige rundt og kigge på nogle og så må vi se om jeg bliver helt tændt på ideen. Jeg kunne jo også bare flytte over til tandlægen :)

  Kan i have en dejlig dag

  SvarSlet
 10. Der er mange haveforeninger i Odense, men ikke alle har strøm. Men så kan man jo evt. lave den selv, hvis Touren trækker.
  Min mor købte en kolonihave for 20 år siden, på trods af at mine forældre havde villahave ( men en af dem på kun 500 m2).
  Hun styrede det med blomster, stiklinger og haveplaner og min far byggede et nyt hus på grunden.
  Svenskrødt og med hvide vinduer og slyngroser op om karnappen.
  Og de fik en virkelig flot have ud af det på få år, og vendt en del præmier for den.
  Da min mor døde valgte min far at beholde haven, og vi er stadig på besøg på Rosenborg, som det hedder hver sommer til mad under det skyggefulde gamle æbletræ.

  Og jeg har nøgle til det, hvis jeg har brug for overnatning i Odense. Ikke værst om sommeren :o)

  SvarSlet
 11. Der findes intet bedre end et lille kolonihavehus. Rød saft og kringle indtaget en sommerdag i sådan et lille skur - så er jeg med :-)

  SvarSlet
 12. Vi kiggede også på kolonihave engang - men pludselig skete der så meget andet og vi hørte aldrig fra haveforeningen selvom vi var blevet skrevet op. I dag har vi vores lille have og har ikke tid og energi til noget større pt. Men det er også fint med mig. Jeg ønsker dig held og lykke ved tandlægen - håber det gik godt?
  Godt det går bedre med Hugo. Har han været ude at svømme eller hvornår er det han må det? God solskinsrig ondag til jer.

  SvarSlet
 13. Uhh, hvis man kunne finde en kolonihavehus, hvor haven passer sig selv, ville jeg også gerne have sådan et fristed.
  Det lyder lidt farligt at tage ud og se nogle - måske du kommer til at savne helt vild :-)))

  SvarSlet
 14. Hvis jeg boede i en lejlighed (uden altan), så ville jeg også drømme om en kolonihave. Min farmor havde en engang i Rødovre, hvor jeg elskede at komme ud om sommeren. Der var bare så dejligt.

  Var et ikke noget at købe et sammen med datteren? Så var I fælles om det og hun kan nok ikke holde sig væk alligevel, hvis du havde fået købt det dengang ;0)

  SvarSlet
 15. Det er da en fantastisk ide med et kolonihavehus - det er også min drøm, men lige nu har vi have nok. Også god onsdag til dig :-)

  SvarSlet
 16. Jeg kan også sagtens forstå din drøm. En kolonihave er noget helt specielt. Hvis vi en dag må flytte til byen, så vil der stå kolonihave eller sommer-camping på ønskesedlen. Vi har godtnok en meget stor have her...men det er nu godt at komme lidt væk en gang imellem. Det giver fornyelse og inspiration til hverdagene.

  SvarSlet
 17. Åh ja.. De er bare så nuttet de kolonihave huse..
  Og de har en godt fællesskab de fleste steder..
  I mormors kolonihave hus.. Tra la la..

  SvarSlet
 18. Helle det lyder som et rigtig dejligt sted din far har. Ja der er mange haveforeninger her i Odense så jeg må bare rundt og kigge :)

  Marianne det er også drømmen om det lille skur der tænder mig :)

  Anette jeg skal også gøre op med mig selv om det er noget at jeg har energi til, men jeg må jo prøve at se på de forskellige haver. Hugo må svømme fra i næste uge der er der gået fire uger så vi glæder os rigtig meget .

  Kari jeg tror også at min datter kommer til at bruge det, men have det er ikke lige hende :) vi har jo heldigvis også en dejlig have som det kun er os der bruger, men kolonihaven ville være noget andet. Cecilie skal nok komme til at lave noget derude :)

  Lis det skal også være en have der næsten passer sig selv, masser af græs og stauder måske et par træer og så er det det. Man kan jo godt anlægge en let have, jeg skal ikke dyrke til den store syltning :)

  Gitte jeg kan godt forstå at det også er din drøm, men rigtigt tiden skal være til det :)

  Jeg kan kun give dig ret Johanne det er dejligt at komme væk - ud og rejse, og det vil jeg heller ikke holde op med :) men haven kunne være et godt sted resten af sommeren - jeg vil bruge det som et fristed :)

  Kan I have en god onsdag alle sammen

  SvarSlet
 19. Jeg kan forstå du drømmer,der må også være hyggelig med et kolonihavehus. Jeg skal også se Tour de France til sommer.Jeg vil ønske for dig, at du finder lige det hus du gerne vil have.
  Knus til dig

  SvarSlet
 20. Har kun været på besøg nogle gange, i et kolonihavehus... men der er altså bare en speciel stemning og charme, sådan et sted... har engang for maaaange år siden, været på besøg i et kæmpe område i nærheden af Göteborg i Sverige... min familie deroppe havde noget familie, som så havde det yndigste lille dukkehus... fuldstændig som taget ud af en Astrid Lindgren fortælling ;-)) sov der faktisk en nat - uden strøm og andre fornødenheder...

  Kan godt forstå du drømmer om sådan et sted... kunne også godt se mig selv, ligge og hygge mig under et kæmpe træ med et glas "et eller andet" i hånden ;-)) god fornøjelse med kiggeriet...

  SvarSlet
 21. Kære Conny
  Dejligt at høre at der er flere end mig der er vild med Touren, jeg elsker den jo. Jeg håber også at jeg falder over et lille hus som jeg forelsker mig i :)

  Kirsten det lyder også til at det har været alletiders hus, du beskriver det så godt at jeg levende kan forestille mig det.
  Jeg har allerede hængekøjen :)

  Kan I have en god onsdag aften

  SvarSlet
 22. Kære Pernille
  Wee, det er også min drøm :-)
  Et sted hvor jeg kunne dyrke lidt økologiske krydderurter og slappe helt af. Desværre er der en laaaaaaaaang ventelister her i byen, så det må vi vente nogle år med. Men man har jo lov at drømme :-)
  Håber at det går bedre med tand og hund!
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 23. øv hvor er det en skam at der er lang ventetid hos dig, her i Odense er der flere til salg rundt omkring så jeg har lov at håbe at det kan lade sig gøre :)
  Kan du have en god dag

  SvarSlet