lørdag den 25. april 2009

Hvor er det lige ...

At min lysekrone er henne.
Jeg har en lysekrone fra Ikea ,som jeg nok har haft de sidste 10 år. Thomas syntes at den var ufattelig grim, så det er mange år siden at jeg har haft den oppe at hænge, :) men jeg ved at jeg har pakket den ned dengang jeg skulle flytte herop. Nu er det også "kun" tre år siden at Thomas døde og jeg flyttede, der står stadig en hel del kasser som jeg ikke har pakket ud, men nu har jeg fået den ide at jeg gerne vil have min krone op og hænge igen :).
Jeg har over tre meter til loftet så jeg tror at den ville gøre sig rigtig godt heroppe på første. Nu skal jeg stå på hovedet i de kasser - for findes det skal den !

Ellers kommer lørdagen lige til at gå med en hurtig sviptur op i City, jeg vil købe nogle lys i forskellige farver til at putte i dyret når det dukker op fra glemslernes flyttekasse. Hos Søstrene Grene kan man købe stearinlys enkeltvis og de har rigtig mange farver at vælge imellem.
Det kan være at jeg kan finde noget andet tingeltangel der også kan hænge i den, måske nogle papirblomster eller sommerfugle.

Solen viser sig fra sin bedste side her fra morgenstunden.
Hvad skal du lave i dag ? ...

19 kommentarer:

 1. Vi skal have en forhåbentligt god en på opleveren. :-) Mere om det senere på dagen på min blog.

  SvarSlet
 2. Kære Pernille

  Jeg kender godt den fornemmelse, at man ved, at man har en ting, men hvor er det nu lige.... God jagt på loftet.

  Her står den på Rugbrødsbagning Forsøg II, almindelig rengøring og måske repetition af en masse danse i eftermiddag. Dejligt, dejligt med weekend:o)
  Knus og god søndag til dig
  Hanne

  SvarSlet
 3. Jeg er alene hjemme... ældste datter er taget til kæresten... yngste er på FDF lejr... så alene hjemme, er ikke så tosset. Nyder stilheden, og er først nu ved at komme over konfirmationen i søndags, synes jeg. Har været så træt som flere alderdomshjem. Har ikke engang været på min egen blog side for at lægge billeder ud, det kommer i løbet af weekenden...

  Ellers står den på total afslapning. Har fået lov, at pakke konfirmandens gaver ned, eller det vil sige, fjerne dem fra mit spisebord og lægge dem på plads på hendes værelse... der var så mange, at hun ikke selv kunne have dem dernede. De kunne ikke ligge, så andre kunne se hvad der var... for der er rigtig mange gaver, telegrammer, blomster og sangskjulere... mere om det på egen blog side ;-))

  God lørdag... og god jagt efter det forsvundne ;-))

  SvarSlet
 4. Hej Tine glæder mig til at komme forbi og se hvad du har oplevet.

  Hanne hvor lyder det godt med de danse, jeg har prøvet det linedance en sæsson og jeg syntes at det var sjovt, men også vildt svært :) håber at dit projekt rugbrød bliver bedre i andet forsøg.

  Kirsten du må da også lige trænge til noget alene tid oven på den konfirmation, jeg glæder mig til at du får lagt nogle billeder ud.

  Kan I have en rigtig dejlig lørdag

  SvarSlet
 5. Jeg er også sikker på den vil se godt ud. God fornøjelse med jagten på lysekrone, lys og tingeltangel

  Jeg har lige vasket et par maskiner tøj. Har lige set en opstammel kartoffelblomst i en reklame som jeg godt kunne tænke mig at få fat på men vi må se om vi gider noget i dag - ellers er det nok en tur til søen med Kenzo. God lørdag.

  SvarSlet
 6. Nu skal du da passe på at hele loftet ikke falder ned, hvis der skal for meget op og hænge i den lysekrone, hvis du altså finder den. Men det kan også være, du finder noget andet spændende, som du ellers har glemt at du havde. Jeg skal nyde solen, den smager bedst om foråret.

  SvarSlet
 7. Jeg skal nok finde den lysekrone, om jeg så skal splitte hele mit skur ad :)
  Ja jeg er da også spændt på om der dukker noget helt uventet op i de kasser. Kan du nyde solen idag mor.
  knus

  SvarSlet
 8. Hej Pernille..
  Jeg har en lysekrone magen til, der hænger og pynter i mit soveværelse- Kristian hader den! Jeg skal have hentet bedelys hos den lokale brugskunst, og så skal der vidst lige et par prismer fra skuffen også- noget siger mig bar at han bestemt ikke kommer til at elske den højere af den grund:)

  God jagt!

  Knus MissMuffin

  SvarSlet
 9. Uha.. Det er flot med lysekroner..
  Jeg ville også have en hvis her var højt til loftet..
  Sjovt som jeg vil have det samme som dig, selv tandpine, kan jeg slet ikke finde på noget selv..
  Siger jeg med et stort grin..

  SvarSlet
 10. Jeg har også den lysekrone og synes den er så fin ! Jeg har en svaghed for lysekroner.....
  Håber du finder på noget sjovt med den :-)

  SvarSlet
 11. Åh jeg elsker de lysekroner, Pernille! Får vi et billede, når du har hængt den op, og der er lys i? Her har vi været meget tæt på at købe sådan én, men den passede ikke rigtigt ind her - der skulle være læselys over arbejdsbord og spisebord.
  Jeg har siddet og stegt i solen, og nu vil jeg gå i krig med ukrudtet med rumpen i vejret ;o)

  Varme klem!

  SvarSlet
 12. Formiddagen er gået med løbetur, frisør med mellemste og kaffe hos familien.
  Eftermiddagen står på tøjvask, nyde haven, familien og hundene - og forhåbentligt en tur på cyklen!

  SvarSlet
 13. MissMuffin jeg tror bestemt heller ikke at han kommer til at elske den mere, jeg derimod er helt sikkert på at den bliver megaflot. Måske er den bare en kvindeting :)

  Ja Mette Lykke, hvad er der lige med dig, den tandpine kunne jeg godt have holdt for mig selv, der er ikke nogen grund til at vi begge skal have ondt :) Lysekroner kræver nok lidt højde til loftet. Skal i ud i jollen i dag ?
  Knus pernille

  Miri jeg syntes også at den er så fin og så kan man lave den så den ser ud på alle mulige måder. Nu håber jeg bare at jeg finder den rimelig hurtigt. :)Dejligt at du er tilbage på bloggen.

  Madame den er faktisk også lidt svær at placere, men her finder jeg sagtens et hjørne. Jeg skal nok tage et billede når den er fundet og kommet op, jeg har hentet lysene.
  Kan du have en fin dag i haven.
  Knus

  SvarSlet
 14. Oline det lyder som en rigtig dejlig lørdag du har planlagt. Jeg er spændt på hvor cyklen bringer dig hen denne gang :)
  God solrig lørdag

  SvarSlet
 15. Har du måske set de fulge Sifka selv har kreeret?? De er måske lige det der skal til i din lysekrone?? OG OG så har du både fugle på væk og i krone. :-)

  SvarSlet
 16. At tage lidt over 600 billeder på en tur fra parkeringshuset i Nyrupsgade, til fods langs med søerne, en tur i Botanisk Have, en tur op at Købmagerdage, en tur i Rundetårn, en tur ad Strøget, igennem hele Tivoli og så over Akseltorv tilbage til parkeringshuset i Nyrupsgade.

  Lige nu er vi lidt halvtrætte begge to. :0) Men det var en virkelig skøn en på opleveren, sådant en som man kan leve længe på. :0)

  SvarSlet
 17. Hmmm . på 9½ time har jeg taget 808 billeder, der kommer ikke et eneste af dem ud på bloggen i aften, fro nu vil jeg i seng. ZZZzzz ZZZzzz

  SvarSlet
 18. Kære Pernille
  Hvor er den fin, det er lige noget for mig. Men drypper der ikke stearin over det hele?
  God jagt :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 19. Henriette dem har jeg ikke set, jeg må da lige rundt om hende, tak skal du have :)

  Hold da op Tine det var da noget af en tur i har været på der, det kan man da kalde en på opleveren og det var da godt nok mange billeder, jeg drømmer også om at få taget en hel masse :)

  Kære Malouu, jeg har fundet den nu :) nej jeg hr ikke oplevet at det har dryppet med stearin, men den skal nok også hænge et sted hvor der ikke kommer noget træk, nu skal jeg bare lige have den samlet så kommer den op !

  Knus

  SvarSlet