tirsdag den 18. august 2009

Klipper motiver med drømme og saks......

Jeg elsker mobiler og jeg elsker guirlander, jeg har ret mange forskellige som tit bliver skiftet ud, de skaber hygge og stemning - tit så skriver jeg nogle ord på - som et andet Mantra - for mig virker det at kigge på de her ord, det minder mig om hvad det er jeg skal fokusere på !Hvis du kunne tænke dig at lave de her ræve så klik her for at få en skabelon .

Hvad skal der ellers ske i dag i min lille verden ? - jeg jobber - når jeg har fri skal jeg i Matas efter armbåndet Elsk dit hjerte som jeg skrev om i går.

Sådan en dag går hurtigt, jeg får ikke rigtigt gjort meget når jeg først er hjemme ved 5 - tiden, jeg kan godt forstå hvis nogle familier er ved at få stress over at nå hverdagen.
Nu er jeg jo kun mig og Gulddrengen, som er"delebarn" mellem Cecilie og jeg , men jeg syntes da at der er nok at se til alligevel - det tager tid bare med de små hverdagsting der er .

Men jeg elsker hverdagen, selv om jeg ikke når at få syltet og kogt, slagtet en ko, og alt det andet kreative jeg gerne ville :) - men guirlanden her skal jeg nok få klippet.

Hvad med dig og din hverdag....

14 kommentarer:

 1. Jeg kender det alt for godt,når jeg endelig har fri er der 1000 ting at gøre, og oftest er det ikke lige det man helst ville bruge sin tid med, som man får lavet. Meget søde ræve du der har lavet :-)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker simpelthen at komme ind på forsiden af din profil - den er så forårsagtig og let og lys :)

  Fridage er pr. definition for korte!

  SvarSlet
 3. Sødeste ræve..men jeg har jo høns...de ser dog ret fredelige ud. Jeg har også 1000 ting i hovedet, og selv om jeg har tiden, skulle man synes, så er det slet ikke alt det, jeg gerne vil, jeg når...nu skal jeg fx til Ringe efter en god brugt høvlebænk til mit nye træværksted...der ligger nu også en genbrug eller to i Ringe. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes du når en masse :-)
  Dine guilander er så fine.

  SvarSlet
 5. Jeg bliver altid så glad når jeg læser din blog og ser hvad du finder på af skønne dekorationer.
  Glem alt det der med at sylte, bage og slagte grise/køer, jeg gjorde det for mange år siden (dog ikke slagte), men jeg fandt ud af at det man køber smager meget bedre :-)

  SvarSlet
 6. Du er så dejligt fyldt med ideer, Pernille, at det er en fryd at læse om.
  Jeg synes også, hverdagene er meget komprimere og alt for korte, når man endelig har fri, hvis man skal passe sin søvn :-)

  Klem og ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 7. Mrs Cakeaholic nej desværre så er det sådan at der er nogle ting som skal gøres og de er som regel aldrig ret sjove .)
  Knus

  Tusind tak skal du have Suzy, det glæder mig at du kan lide min blog :)
  Knus

  Lavendel det bliver rigtig sjovt med den høvlebænk, jeg har været i de genbrug i RInge, der er altså ikke meget at komme efter :)
  Knus

  Tak skal du have Miri, men jeg når ikke altid det jeg gerne vil.
  Knus

  Annette du har nok ret i at man skal glemme alt det der man ikk når, :) og tak for de pæne ord om min blog :)
  Knus

  Tak skal du have Madame, du har ret hverdagen er for korte :)
  Knus

  SvarSlet
 8. Jeg kender det godt, et evigt tilbagevendende problem..
  Jeg bliver stresset ved tanken om at skulle lave en masse socialt i hverdagen, for når indkøb, rengøring, hundeluftning og oprydning er afsluttet, er der ikke meget tid tilbage før min seng kalder, hvis jeg skal have min 7½ times søvn.
  Og det skal jeg, ellers er jeg ulidelig næste dag!
  Så jeg er mest social i weekenden:)

  SvarSlet
 9. Sikke en sød guirlande - og en god idé til oppyntning!

  Jeg når som regel rigtig meget på en hverdag, men jeg bliver også let rastløs, hvis ikke jeg har gang i et eller andet og samtidig kan krydse nogle ting af på dosmersedlen. Til gemalens lettelse er jeg blevet lidt bedre til at dase de senere år, og det lykkedes efter min mening ganske godt i ferien :-)

  Når jeg stresser - og det ikke er i forbindelse med arbejdet - så er det ofte min egen fejl, fordi jeg liiiige har sneget lidt flere aftaler ind i min kalender, end jeg burde.

  SvarSlet
 10. Superfine ræve.
  Hverdagen rækker sjældent til ret store kreative udfoldelser, når det lykkedes er det skønt.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 11. Ideen med en guirlande med mantraord på er faktisk ikke dum. Især ikke for mig, der har sætninger jeg skal huske fra psykologen.. det ser så kikset ud med gule lapper og der kommer så mange dumme spørgsmål. DEN må jeg bare tage op her hos mig selv.

  Tak for en super ide Pernille.

  Knus fra Henriette :-))

  SvarSlet
 12. Piskeris jeg har det ligesom dig, jeg er blevet bedre det sidste år til at slappe af, men jeg har også altid gang i et eller andet, syntes bare ikke at der er tid nok ;)
  Knus

  Margith det er nok også sådan at man skal se på det og så lade være med at tro at man kan nå en hel masse :)
  Knus

  Henriette for mig der virker det meget det med at have ord foran mig, jeg har tidligere lavet en tibetansk bederanke hvor jeg havde skrevet nogle ord op på som jeg skulle fokusere på !.
  Knus

  SvarSlet
 13. Superfine ræve, du har lavet.
  Hverdagen er dejlig - men tiden for kort. Jeg bruger benhård prioritering - og har tillært mig en højere tolerancetærskel i forhold til rengøring mv. Når tiden er så kort, er det måske vigtigere at snakke med børnene end at få fejet gulvet...sådan groft sagt. For selvfølgelig er der ting, der skal gøres - men de bliver absolut kogt ned til et minimum. Vi skal jo leve. Og helst uden stress :-). Og så hjælpes vi ad alle sammen...der er opgaver til alle, så det ikke kun er 1 (=mig), der skal ordne alting :-)
  Så hos os er hverdagen nogenlunde stille og rolig med plads til lidt af hvert :-)))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 14. Hej Pernille

  Kender det også alt for godt... og vi er kun to og en doven hankat;)

  Derfor nyder jeg også disse dage, at jeg fik fyldt fryseren op i weekenden. Det gav f.eks. plads til en hel aften på sofaen i går;)

  Knus

  SvarSlet