tirsdag den 25. august 2009

Lidt ro og harmonie.....

Så blev jeg næsten færdig med at indrette mit lille hjørne. Et gammelt spejl blev fundet frem fra skuret og fik en gang hvid maling. Nu kan jeg lige gå og finpudse det de næste dage, jeg skal have købt en blomsterkrans, som figureren skal have på. Men når man laver om et sted, ja så er der pludselig noget der er forkert et andet sted :) så der er nok at kaste sig over.
Om lidt skal jeg lige med min mor en tur op i byen, der skal findes en fødselsdagsgave til min ynglingsonkel, der fylder år på lørdag. Jeg har bestilt en bog hjem hos boghandleren og jeg håber sådan at den er kommet hjem i dag .
Jeg ved ikke om min krop har fået et adrenalin chok, eller noget der er værre, de sidste to dage har jeg godt nok ikke sovet mange timer, men det betyder ikke så meget når jeg har ferie, det er bare med at udnytte min energi så længe den er der :)
Kan ud have en god tirsdag....

12 kommentarer:

 1. Hvilket smukt hjørne , du har skabt dig !
  Søde Pernille, man kan også blive stresset af dejlige opgaver..At ma ikke kan sove, er noget du skal lytte til.
  Godt at du har ferie :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det smukt og enkelt.
  Det der med ikke at sove i mange timer kender jeg udmærket til. Som regel er det i de perioder, hvor jeg er optaget af et eller andet projekt. Kan vågne kl. 03.00 og være frisk som en havørn. Det udnytter jeg så med noget kreativ, og napper så senere på dagen en morfar.

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt og enkelt dit nye hjørne. Du kan bare det der med indretning.
  Fortsat rigtig god dag.

  SvarSlet
 4. Sikke et dejligt hjørne du har lavet! Du er fantastisk til at trylle en stemning frem, Pernille.

  Rigtig god tirsdag til dig, klem :-)

  SvarSlet
 5. Det ser super godt ud Pernille, meget stemning fyldt, nærmest meditativt.. Et sted som udstråler harmoni.. Måske du skulle frem trylle noget lignede i dit soveværelse, så du kan få din skønheds søvn..

  SvarSlet
 6. Hvor er dit hjørne blevet rigtig flot.Skøn spejl fra skuret, det passer det perfekt til hjørne, du skulle vist have været inddørsakitekt.
  Knus

  SvarSlet
 7. Jeg kan kun tilslutte mig det de andre har skrevet. Der er skønt ud i dit hjørne. Figuren er da helt perfekt dér - spejlet er da også rigtig flot. Håber det kun er i ferien du ikke får sovet - kender det godt. Knus og god dag.

  SvarSlet
 8. Et dejligt lyst hjørne, som garanteret passer til resten. Jeg kan slet ikke forestille mig at du nu er nødt til at rokere om andre steder. :-)

  Din energi er imponerende og NYD den, det er skønt at være kreativ og inspireret.

  Knus Henriette

  SvarSlet
 9. Jeps, det emmer da af ro og harmoni, rigtig dejligt. Og sikke en energi du har :o)

  SvarSlet
 10. Jamen som altid, er jeg jo total vild med dine påfund og gode idéer, og ikke at forglemme alle dine ny indretninger ;-) skal da vist også have fundet - på et tidspunkt - mit gamle ovale guld spejl frem, kunne næsten ligne dit til forveksling... min guld periode er nemlig overstået... desværre er der "guld" i mine kapper over nogle små vinduer i stuen... men de kan hurtig blive pillet ned...

  SvarSlet
 11. Jeg undrede mig over det var så længe siden jeg havde set en opdatering fra dig på bloglisten - indtil jeg fandt ud af at du var faldet ud af min !
  Jamen altså - hvor er jeg glad for at jeg fandt dig igen, elsker simpelten at læse med ved dig, og se hvad du nu har kastet dig over :-)

  Det med den spraymalede rosa dims... Hvad er det ? Den er i hvert fald kitch og helt igennem herlig.

  KH Maria.

  SvarSlet
 12. Tak skal du have Miri, jeg lover dig jeg skal nok lytte til min krop :)

  Manna det er heller ikke noget der bekymre mig så meget nu hvor jeg har ferie, jeg skal nok få sovet !

  Tak skal du have Annette :)

  Madame, jeg syntes også at det er blevet som jeg havde tænkt, ville dog gerne lige have en bestemt lampe dertil, men den må der spares sammen til :)

  Mette Lykke det kunne godt være at jeg skulle kaste mig over soveværelset :) så søvnen kan indfinde sig !

  Tusind tak for de pæne ord Conny !

  Anette jeg er sikker på at det bare lige er de her dage at jeg har haft søvnbesvær !

  Henriette jeg vil udnytte min energi og se hvor langt den bringer mig :)

  Fru E - nu må vi se hvor længe den holder :)

  Kirsten mit spejl har også været af guld i tidernes morgen, det er rigitig mange år siden at jeg malede det første gang , guld det passede ikke lige ind i det jeg havde dengang. nu kunne jeg faktisk godt bruge et guldspejl :) griner, men så skulle det ikke lige være sådan et som det her :)

  Godt at du fandt mig igen Maria, jeg var ellers inde og smide en kommentar ved dig da det gik galt på din side .... smiler.

  Jamen den der pink ting er et termometer og det ser ud til at virke meget godt endnu, den er helt sikkert speciel :) købt i genbrugsen for 10 kr :)

  Kan I alle have en god dag

  SvarSlet