tirsdag den 24. marts 2009

Av mit knæ ....

For et halvt år siden satte vi min datters lejlighed i kælderen i stand. Det var et hårdt arbejde, for alt var revet ned og brækket op. Ejendomsselskabet som vi bor ved, isolerede, satte nye vægge op, lavede nyt bad og nye gulve. Vi spartlede alle væggene, pudsede, tapeserede, malede, sleb og pudsede igen. Da alt det var ovre ,skulle vi så flytte hendes ting her fra første og ned i kælderen. I de måneder lavede vi ikke andet end at gå op og ned ad trapperne, altid med noget i hænderne. Og da var det at jeg fik ondt i mit højre knæ. Jeg har aldrig haft noget før, men det gjorde ikke særlig godt så jeg måtte lige en tur forbi lægen. Her fik jeg en henvisning til en Ortopædisk klinik i Odense. Jeg sidder her med brevet fra klinikken ,det er sendt til mig den 091008 - og jeg skal så afsted i dag. Det er noget af en ventetid. Mit knæ det har det fint, der er intet med det, men nu går jeg derop og får det checket. Det må være et helvede med den lange ventetid, for de mennesker der går med smerter.
Jeg kunne ikke nå at tage billede af mit knæ eller noget :) så her får I et af min datter og Hugo
Kan I have en god tirsdag, nu vil jeg suse afsted ....

9 kommentarer:

 1. Jeg håber, at dit knæ er helt ok, Pernille! Men den ventetid er da nærmest en katastrofe. Billedet af din datter og Hugo er bare så dejligt! Hun er meget smuk - ligner I hinanden? Er du ikke lys?

  Varme klem :)

  SvarSlet
 2. Madame jeg er kommet tilbage igen og knæet er helt okay. Jo min datter ligner skam mig, og hun ligner helt vildt min mor, jeg er lyshåret, men det er noget frisøren har klaret, Cecilies hår er mørkebrunt, men det er også farvet helt sort :)jeg kan ikke blive så brun som de to andre :)
  Knus herfra

  SvarSlet
 3. Godt kmæet var ok. Ledproblemer kan være noget møg. Dejlig datter og sød hund :-)

  SvarSlet
 4. Trapper kan være hårdt ved knæene, men det er godt, det ikke var noget varigt. Det lyder godt, med lejligheden i kælderen, sikke en god løsning.

  SvarSlet
 5. Losarinas mor, ja jeg var også bange for at det var sådan noget, men heldigvis var det bare overbelastning.

  Johanne da vi flyttede herop der kunne vi godt mærke at vi ikke var vant til at gå på trapper :), men nu tænker vi heldigvis ikke over det mere, det er god motion :)

  SvarSlet
 6. Håber dit knæ er ok. Hvor er din datter flot. Skønt billede af hende og Hugo. ventetid kan være rigtig træls hvis man har mange smerter. Men der er vel altid mulighed for at se om andre hospitaler har kortere ventetid.

  SvarSlet
 7. Anette mit knæ er helt okay, det var bare overanstrengt. Ja jeg ville også have undersøgt andre muligheder hvis jeg havde haft smerter :)

  God dag til dig

  SvarSlet
 8. Det er nogle søde børn, du har :o)

  Dejligt, at du fik konstateret, at knæet er ok!

  SvarSlet
 9. Ja Lone jeg er også meget lettet over at der ikke var noget, selv om man nærmer sig reparationsalderen, så vil man jo helst have at der ikke lige kommer noget.

  Knus

  SvarSlet