tirsdag den 31. marts 2009

Frk. Nysgerrig ...

Hold da op jeg har desværre ikke så meget tid de her dage, jeg arbejder og arbejder, men sådan er det i den branche jeg er i. Hvis du ikke ved så meget om mig kan du tjekke det ud til højre hvor der står lidt om mig. Så undskyld hvis jeg ikke er så hurtig til at komme rundt og besøge jer. Jeg kommer men det er først om aftenen.

Sidste søndag satte jeg en tæller på min side. Jeg tænke Pernille nu bliver du enten meget ked af det eller meget overrasket. Og jeg blev da heldigvis det sidste. Faktisk så blev jeg helt vildt glad for der kommer da mange herind og læser, for mig er det meget med sådan ca. 150 som det har ligget på i gennemsnit.
Men nu spørger jeg mig selv, hvem pokker er alle de mennesker da ? Så smid da lige en kommentar hvis du har lyst. Jeg vil jo gerne rundt og se jeres blogge også. Ja man er jo altid lidt nysgerrig.
Men ligegyldigt hvad, så skal I have så mange tak for at I kommer og besøger mig her på 1. det har gjort mig rigtig glad, og selv om jeg syntes at det er rigtigt sjovt at skrive her på min blog, ja så bliver det lidt sjovere når jeg nu ved at der også er mange der kommer forbi.

God tirsdag derude ....

24 kommentarer:

 1. Jeg besøger din blog, hver dag med stor glæde, det er alt.id spændende,at se hvad du har fundet på at delagtige gøre vi andre i. Ja, stakkels dig det er ikke altid nemt, at have fast arbejde.

  SvarSlet
 2. Nej det er sgu hårdt... mor .. griner

  SvarSlet
 3. Selvføgelig kommer jeg forbi på 1.
  Her er nemlig hyggelig og rart at komme på besøg.. smukke ting at kigge på, gode små historier fra det virkelig liv, og indlæg til eftertanke...

  SvarSlet
 4. Tusind tak skal du have Mette Lykke, det var pæne ord og jeg er glad for at du kommer forbi :)

  SvarSlet
 5. Jeg er forbi, når du har skrevet, men for øjeblikket får jeg hverken lagt ret mange kommentarer hos nogen eller skrevet ret meget på min egen blog.
  Men det kommer nok :0)

  SvarSlet
 6. Kære Pernille, jeg kommer rendende i tide og utide, for du har så mange gode historier, lige nu tænker jeg på Svaneparret.
  Knus
  Vibeke
  PS: Jeg har også lige sat en tæller ind, for da jeg læste dit indlæg, tænkte jeg, ja gad vide hvor mange der besøger siden.

  SvarSlet
 7. Ok, jeg har smidt en kommentar... FNIIIIS.

  Men der er nu også så hyggeligt herinde. Flot med 150 besøg. Tror jeg ALDRIG jeg kommer på - men jeg er jo også så kedelig. HOST HOST. :-D

  (Pist - en tæller går jeg nu ikke så meget op i, så er det sagt)

  Hav en dejlig aften. ;-)

  SvarSlet
 8. Kari det er dejligt at du kommer, jeg får heller ikke altid skrevet så meget :9

  Vibeke jeg kommer også altid hos dig,,, hehe.
  Det med den tæller var lidt sådan for lige at stikke en finger i jorden og se hvordan det gik.

  Frk. Bibo, du er ihvertfald ikke kedelig.
  Jeg vil også sige at det er ikke fordi at jeg går op i den tæller, det er slet ikke sikkert at den skal blive ved med at være der, men nu har jeg snart blogget i måneder så det var bare lige for at se hvordan og hvorledes.

  Jeg elsker at skrive og jeg elsker at komme rundt ved andre ligegyldigt hvad :)

  SvarSlet
 9. Selvfølgelig kommer jeg også forbi næsten hver dag. Her er trygt og hyggeligt hos dig, men det er bare ikke altid jeg får skrevet en kommentar.

  SvarSlet
 10. Jeg kommer da også forbi her dagligt. Her er rart og hyggeligt, men du burde servere mere kaffe:)

  SvarSlet
 11. Johanne, jeg ved godt at du kommer og det er dejligt, jeg får heller ikke altid skrevet noget på de blogge hvor jeg er rundt :)

  Oline den der med kaffen, den må jeg da lige tage op :):) - du får at se !

  SvarSlet
 12. Jeg har først lige "opdaget" dig i weekenden, så jeg kigger også forbi hver dag nu:)

  SvarSlet
 13. Miss Muffin det er så dejligt at vi kan finde hinanden her i blogland, jeg har jo også fundet dig nu :)
  Kan du haven en god aften

  SvarSlet
 14. Sjovt, jeg havde på fornemmelsen at du ville svare sådan:) ... jeg glæder mig.

  SvarSlet
 15. Jeg kigger også tit ind til dig på 1., her er så hyggeligt :-)

  SvarSlet
 16. Og jeg kommer også, Pernille, du er jo vanedannende for os, der kigger ind :O)

  SvarSlet
 17. Jamen jeg fandt dig ved et tilfælde på et link fra en anden blog, mener jeg...
  Og så er jeg blevet hængende, fordi du er fra Odense, hvor jeg arbejder og oprindeligt kommer fra, og du er mor, hundeejer osv, ligesom mig. Og så har du tid til at få lagt fotos op - en stor dyd som jeg beundrer hos bloggere.
  Og din blog er altid positiv :o)

  SvarSlet
 18. Ja Oline jeg er ved at udtænke en plan :)

  Grønlandsposten det var godt at du kom dengang elles havde jeg jo ikke fået øje på dig heller.

  Griner Madame, det er jeg glad for at jeg er, tror du der er nogle chance for at jeg også kan blive det over for mænd :)

  Helle det var dejligt at du smed en kommentar for nu skal jeg ind og kigge hos dig :)
  Ja jeg syntes det er lidt sjovt med de billeder, men jeg har næsten lige fået mit kamera, så jeg har ikke noget arkiv jeg kan hente billeder fra, så nogle gange syntes jeg også at jeg har travlt :)
  God dag alle sammen

  SvarSlet
 19. Hej Pernille

  Ja, hvem er ikke nysgerrig;o) Jeg vidste ikke, at man kan sætte en tæller på sin side. Det er da lidt smart - især hvis man (som kvinder vist ofte er) er nysgerrig.

  Jeg har heller ikke været så god til at komme omkring de sidste dage. Min bærbare er til reperation. Og det kræver lidt flere "kræfter" at sætte sig ind på kontoret og starte den stationære op. Det går meget lettere, når man kan have den bærbare i skødet foran fjernsynet;o)

  Har lige læst dit indlæg om din mor. Dejligt at du har sådan en skøn mor. Og jeg måtte lige trække på smilemålet nogle gange:)
  Mange hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 20. Tusind tak for din søde kommentar Hanne. Ja jeg havde også sådan en bærbar, men jeg brugte den bare aldrig. :) nu har jeg en lille fiks en der står inde i min spisestue, den fylder ikke meget mere end en bærbar, og jeg kan høre fjernsynet derfra.

  Jeg kommer desværre heller ikke så meget rundt for tiden, men det er fordi at jeg er for meget på arbejde og så klasker jeg sammen når jeg kommer hjem.

  Lidt nysgeerig har man lov at være.. griner

  SvarSlet
 21. Jeg har fundet din blog via andre bloggere og har været forbi nogle gange, det er sjovt og spændende at se, hvad der sker i din dagligdag.

  SvarSlet
 22. Det er dejligt at du kommer forbi Gitte, det er rart at nogle gider at læse det man skriver :)
  Kan du have en god aften

  SvarSlet
 23. Tak Pernille, også god aften til dig, det må vist nærmere blive god weekend. Det her ER spændende og gider godt komme tilbage.

  SvarSlet
 24. Det er jeg rigtig glad for at du gider Gitte :):)

  SvarSlet