tirsdag den 31. marts 2009

Min mor ...

Min mor er om jeg må sige det en meget fiks sag. Det har hun altid været, og fordi at hun nu er blevet over de "30" så er det ingen hindring. Hvorfor jeg lige nævner det tal er at der en dame nede i Bazaren der er overbevist om at min mor er 36 og vi er søskende, så nu er jeg altså blevet storesøster til min egen mor.

Nu er det så at jeg har lavet en fejl. Jeg er kommet til at introducere min mor til Brand. Jeg går ikke selv op i mærker, men derfor ved man jo godt hvad der er in. Det startede for et par år siden hvor jeg kom til at nævne Louis Vuitton tasker for min mor. En to tre hurtigt, min far var lokket med toget til København, helt udvidende om hvad der skulle ske :). De har været der flere gange siden.

Så tror jeg vi kom til de orginale lykkearmbånd, det var inden at det var blevet et hit, en to tre hurtig, så havde min mor da lige et par stykker af dem. Og sådan er det forsat, og det er skønt. Vi har det fantastisk når hun kommer ind til byen og jeg kommer til at tage hende med ud i de små sidegader, der hvor de rigtige butikker ligger. Åh pernille, siger min mor, jeg vidste da slet ikke lige at der lå en butik her, og en to tre hurtigt, så kommer vi til at købe noget.

Men nu har jeg talt med hende i telefonen i dag og sagt at det må være slut... næste gang hun kommer til byen, så vil jeg vise hende Kirkens Korshær, og A-Z, for ellers ender det da helt galt med min søsters og min arv. :):) Hun prøvede dog at lokke mig til at tage Føtex med på listen, men nej den går ikke. (ja vi har samme humor min mor og jeg).

Men tro mig sådan kommer det ikke til at gå, jeg ved hvad der sker, en to tre hurtigt og jeg er kommet til at vise hende en ny butik. Og jeg er glad og taknemlig, for det er ikke alle der er forundt at have en mor som mig.

Jeg håber at jeg er sådan når jeg kommer i hendes alder, en to tre hurtig, både i sind og udseende . Det må vel for pokker ligge i generne.

Kan I have en rigtig god tirsdag derude...

16 kommentarer:

 1. IIih... det lyder som en dejlig mor du har - det er dejligt med en mor der er ung i sindet. Der er præcis 18 år og 2 dage mellem min mor og jeg. Dog har jeg til tider svært ved at se lighederne mellem om - på mange punkter er hun meget ung, om man så kan sige. Hun er vild med DAD og har sin egen motorcykel - hun nægter at sidde bagpå. Selv skal jeg aldrig eje en motorcykel - men hun er bare som hun skal være.

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på, det ligger i generne, Penille, og at du bliver præcis lige som din mor :-) Hun ser dejlig ud, og det lyser ud af det, du fortæller, at du har en meget dejlig mor :O)

  Klem og ha' en dejlig aften"

  SvarSlet
 3. Herligt med sådan en mor, jeg håber min datter er lige så glad for mig, som du er for din mor!
  Forresten, du gør da hvad du kan, for at hun bliver "ledt i fristelse", hun ved jo ikke hvor de små listige butikker er, - vel?
  Knus fra
  VIbeke

  SvarSlet
 4. Houset i Hou, jeg er også til DAD griner der har lige været koncert i Odense, og min datter er 21. Det er dejligt med en mor der er ung i sindet :)

  Madame jeg er heldig, og ja jeg tror heller ikke at æblet er faldet så langt fra stammen. Det er dog lige sprunget en generation over med hensyn til Louis Vuitton tasker, min datter har samme brist :)

  Vibeke det er nemlig rigtig jeg prøver jo bare at holde hende på den smalle sti. :):) jeg er sikker på at din datter er lige så glad for dig.

  Kan i alle have en rigtig god aften

  SvarSlet
 5. Din mor ser sød og smuk ud. Og sikke et skønt forhold i har til hinanden.
  Jeg har det ligesådan med min mor - hun er over 60 men meget ung af sind - følger meget med i moden uden at lade sig diktere af noget - hun er fantastisk.

  Godt du kan vise hende de små skønne butikker :D God tirsdag til dig

  SvarSlet
 6. Uha sikke en mor, du har!
  Hun er da, om man så må sige en fiks sag. Men det ligger sikkert i generne, at holde sig så godt, så du er heldig. En to tre og vupti ..... en Københavner tur med gevinst- Herligt !! De små butikker i sidegaderen, jahhhhh de er bedst.

  SvarSlet
 7. Anettte vi er heldige vi to :)
  Kan du have en god dag.

  Ja Lis man skal nemlig ud i de små sidegader for at finde de butikker der har mærkevarer, og også de butikker der har de ting der ikke lige er i hveranden forretning.

  Knus pernille

  SvarSlet
 8. Pernille, Pernille jeg sidder her og rødmer som en vild, samtidig med at jeg labber det hele i mig. Det er jo ikke alle der er vilsignet med en så dejlig datter, som skriver så pæne ord. knus

  SvarSlet
 9. Tusind tak skal du have mor, ja vi har da været heldige os to :)
  God dag i Bellinge

  SvarSlet
 10. lyder fantastisk.
  jeg har det også sådan med min mor..!:)

  /Mi Confesión

  SvarSlet
 11. Det er jeg glad for at høre Mi Confesion, det er synd for dem der ikke har det :)
  Kan du have en rigtig god aften

  SvarSlet
 12. Jeg nød at læse dit indlæg i går men fik ikke kommenteret. Det er dejligt med en mor, som man nyder at være sammen med.

  Selvom min mor slet ikke var af samme type som din, så nød jeg hendes gejst for livet lige til det sidste. Hun og min datter diskuterede alle de nye danske film, jeg har nærmest ikke set en eneste ;-)

  SvarSlet
 13. Hej Lene
  Tak fordi da så lige kom tilbage. Det vigtigste i livet det er at have mod på det hele tiden, og det har din mor så også haft. Det er livsbekræftende.

  Jeg har truet min mor med at hun må tage med til blogtræf engang og den er hun med på :)

  Kan du have en god dag Lene

  SvarSlet
 14. HM jeg sidder så herude på landet og tænker hvorfor vi kan se begge din søde mors kønne øjne og kun dit det vendtre øje...Hvad er der lige med dig og så kameraer...Nu lægger jeg snart et billed på min egen blog - for jeg har da et billed ell. to i gemmerne af dig og måske mig - zusammen !!!

  SvarSlet
 15. Hej Helle, hvis du gør det så er du en død kone der boede på landet :):) Min mor har ikke noget imod billeder

  Jeg kan ikke det der med billeder,ved ikke hvorfor, jeg må gå i noget behandling for det :)

  Håber at det går bedre med dit ben

  Knus pernille

  SvarSlet
 16. Does your blog have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to shoot you an e-mail.
  I've got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it grow over time.
  Here is my blog post : free iphone

  SvarSlet