tirsdag den 10. marts 2009

Venlig hækling ....

J eg fandt disse her greb hos Liselotte, der igen havde fundet dem hos Pickles i Norge. Det er ikke fordi at jeg har hæklet ret meget, men hvis jeg tager en linie ad gange i opskriften så lykkes det vel - jeg glæder mig især til jeg når pind 12-14, der skal der hækles venlig hækling, det lyder da rart - godt at jeg er kollega med en Nordmand.

Jeg kan slet ikke stå for dem - ja der står at de vil gøre sig godt på et børneværelse, har jeg nogle små børn - Nej ! - men blomsten den skal jeg have lavet, den vil se sød ud på en lille skuffe jeg har.

Jeg ved ikke hvad det er med mig, men jeg må erkende at jeg er barnlig sjæl, , når jeg kigger mig omkring i mit lille hjem, så er der mange ting der er yderst barnlige, mine over 30 Medussa figurer, som dog ikke er oppe på engang er et lysende eksempel på det. Jeg har også lige stikket små blå huse, de er bare blevet så fine.

Bager jeg muffins bliver det også altid nogle med lyserødt glasur og blomster. Jeg elsker at pynte op med ting i pangfarver - det passer rigtig godt ind til mit hvidt i hvidt- farver kan gøre mig rigtig glad

Har du også en indre barnlig sjæl ?

God tirsdag ...

17 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med de hæklet knopper. Det er bare lige at finde en knop hvor de kan passe. Jeg holder også af de barnlige ting,det betyder vel egentlig at man stadig kan lide at lege.
  Nu er det så med form og farve..
  Jeg har en stor svaghed for lyskæder i alle afskygninger.. Ak ja dem kan jeg ikke få nok af..
  Det kunne være skønt at se de strikket huse og få link til opskrift...

  SvarSlet
 2. Mette Lykke, lyskæder det er min anden store brist ... griner, jeg er glad for at se jeg ikke er den eneste, jeg har skrevet et indlæg om husene, kig under februar , hist hvor veien slår en bugt jeg laver lige et link under dagens indlæg ..

  SvarSlet
 3. Jeg tro, at der er mange af os der er lidt pusse nussede,bare ikke når det gælder tøj.De er meget søde, det samme er husene.De ville også egne sig som værtinde gave,og det siger jeg bestemt ikke med nogen bagtanke

  SvarSlet
 4. Nej Schufri når det kommer til tøj så er det stop. Værtinde gave hmm hmm - kræver det ikke at man bliver inviteret ud.. griner der fik jeg dig :)-
  God dag din søde datter

  SvarSlet
 5. Hvor er de søde, de små greb! Og venlig hækling lyder besværende dejligt! Dine små, blå huse er jeg også helt vil med. Hvor er det bare dejligt, at du lader dit indre barn udfolde sig kreativt :-)
  Jeg tror ikke, min husbond ville synes om, hvis jeg gør der samme - men det er superdejligt at se, at du gør det ;O)

  SvarSlet
 6. Nej Madame det er så nok også den eneste fordel ved at være singel :)man bestemmer selv hvor skabet skal stå ! Og med venlig hækling kan det da kun være rart.
  God dag til dig

  SvarSlet
 7. Noget der kan gøre mig blød og barnlig er plysdyr, bamser og lignende, sådan har det altid været, men jeg har nægtet mig selv, at samle!
  Hvad i alverden betyder venlig hækling?
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 8. Jep - jeg har også en barnlig sjæl til tider :D Jeg vil også rigtig gerne se husene ;) Hvor er de bare søde de Medussa figurer - hvilken nogle af dem har du - der er jo mange forskellige?

  SvarSlet
 9. Vibeke det er også noget værre noget at komme i gang med at samle sådan havde jeg det på et tidspunkt med mine Medusaer, men nu bliver de kun lavet til jul og dem er jeg ikke så vild med :)

  Anette jeg har bare så mange :) jeg tror ikke at 30 kan gøre det. Før blev der lavet 2 kollektioner om året og jeg har altid bedst kunne lide dem om foråret så jeg har rigtig mange ballerinaer, bademedusaer og kagefigurer, måske skulle jeg prøve at samle dem lidt og tage et billede :D

  God dag til jer ...

  SvarSlet
 10. Psst Vibeke jeg ved ikke hvad venlig hækling betyder, men det står der måske er det almendelig ! jeg skal lige have tjekket med min kollega der taler Norsk :)

  SvarSlet
 11. Vil meget gerne se billeder af dem - de ser søde ud ;)

  SvarSlet
 12. Jeg så også de små greb, men jeg har endnu ikke modet til at kaste mig ud i at kreere dem.
  Om det er barnlige ting eller feminine :) ja det debaterer vi jævnligt herhjemme og vi er jo 4 kvinder i alderen 9-37 så vi får jo som regel vores "ting" ind i indretningen.

  SvarSlet
 13. Oline du har da ganske ret, måske er det vores feminine side der vil ud ! Hvis jeg tør kaste mig ud i dem så kan du rolig kaste dig med :) jeg er ikke en haj til hækling, men jeg syntes at opskriften så nogenlunde let ud - og så var det venlig hækling - hvad det så lige betyder :)
  God aften

  SvarSlet
 14. Når du nu har lært at hækle de knopper udenad, må du da lige lave nogle til din søster. De er SKØNNE!

  SvarSlet
 15. Camilla min egen søster, du kan regne med mig, jeg skal nok forsøge mig. Hehe jeg vidste at du ville elske dem, hvad er der lige med vores to smag.
  Knus pernille

  SvarSlet
 16. Gudskelov for din barnlige sjæl uden den var du jo ikke dig. Tager du ikke et billed af dine huse ??? Og katten må du da gerne hekle tilmig !!! du skal nok få et MIAU

  SvarSlet
 17. Hej Helle jeg skal nok tage et billede af de huse jeg skal lige have broderet vinduer på :) hehe jeg tror da du er mere skrap til at hækle end mig, men jeg kan da se om jeg kan finde ud af den kat :)

  SvarSlet