fredag den 6. marts 2009

SP-opsparing....

Det flyver rundt i luften hele tiden - det ord - SP-opsparing. På min arbejdsplads hvor vi sidder ca. 50 mennesker i samme kontor, er hele morgenen blev brugt til diskutere omtalte regeringsforlag.
Der er stor enighed om at folk- de vil bare have de penge ud og det kan ikke gå hurtigt nok. Nu kan man vist nok ikke få dem udbetalt før end til juni, men alligevel.
Uha der er ikke grænser for hvad de skal bruges til her på gangen, ferier, fladskærm, haven, pensionsopsparing, ny møbler osv. Jeg tror virkelig der er blevet lagt planer rundt om i de små hjem.
Jeg ved så overhovedet ikke hvad der står på min opsparing, plejer at kunne huske op den årlige opgørelse at det er et meget lille beløb som jeg griner lidt af... men jeg er da lidt nysgerrig, selv om det nok viser sig at der ikke er til mere end et weekend ophold, men det kunne da også være skønt :) - man kan nemt begynde at drømme ..
Nu har jeg ingen digital signatur eller noget så jeg har så prøvet at ringe derind, men det er der vist også en million andre der gør.
Så pyt jeg får vel en opgørelse på et tidspunkt... og jeg er slet ikke sikker på hvad jeg vil

Hvad med dig skal din SP-opsparing forsøde dit liv nu ?

God fredag

15 kommentarer:

 1. Er det ATP'en du mener?
  Jeg hørte om det forleden på dansk radio.. Jeg forstod bare ikke lige om det var vedtaget..
  Men hvis vi få de penge.. uha.. for det første bliver de jo lidt mere værd i Sverige :-)) så mon ikke der bliver til en lille rejse?
  Eller.. måske skal de bare ned i det gabende hul der hedder husrenovering..

  SvarSlet
 2. Jeg vil helt klart hæve min og betale min kassekredit ud. Så har jeg ikke den til at trække dyre renter. Og så bliver det nok til en god bøf også :-)
  God weekend derovre på øen.

  SvarSlet
 3. Ja Simones Mor det er ATP men det er heller ikke endeligt vedtaget. Det kunne da godt være at jeg skulle tage en tur til Sverige, min veninde og jeg har faktsik lige talt om det for jeg har aldrig været i Sverige.

  Malou det var da en god ide med den kassekredit, det havde jeg ikke overvejet :) jeg tror nu kun min rækker til en bøf.
  God weekend til dig også

  SvarSlet
 4. Ja, den skal da smides i nakken på kassekreditten. Men først en krone, der skal laves i overmunden. Så må jeg se, om der er mere til overs til en London-tur. Kan bo gratis derovre, så det vil da være en hjælp. Men jeg kan ikke huske hvad der står, så måske det bare er drømmene... ;-) Hav en super god fredag. ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg hørte i går i radioen, at værdien af vores SP-opsparing er skrumpet med vistnok 15 %. Så pengene havde gjort meget mere nytte i vores egne lommer ;-)

  Jeg tror nu kun, det er SP-opsparingen, vi kan hæve om nogle måneder, ikke ATP'en.

  SvarSlet
 6. HE HE drømme er dejlige, men pengene er små...så vent I hellere til I ser beløbet før I drømmer videre. Jeg ville helt klart vælge en London tur - skøn shoppeby og så har de verdens bedste cookies - fra Millies

  SvarSlet
 7. Det koster ingenting, at drømmer,der for man mange gange mere for pengene,og så er det jo tilladt at have mange drømme.

  SvarSlet
 8. Frk Bibo det lyder da som nogle gode ting, især den London tur :)

  Madame du har ganske ret det er kun SP delen der kommer til udbetaling.

  Ja Helle det ender sikkert med at vi kun få en flødebolle fra Summerbird, mere bliver det nok ikke til.

  Ja Schufri det med at drømme det koster intet :)

  God fredag alle samme

  SvarSlet
 9. Ja.. hvad skal de bruges til!
  Det attraktive er jo der kun skal betales 35% i skat af de første 15000, derover 50 %. Det er jo ikke svimlende beløb der stor der.
  Men tror jeg vil hæve dem pga. skatten.
  Jeg drømmer om at få malet mit loft i stuen af en maler...

  SvarSlet
 10. Jeg er ikke sikker på beløbet er særlig stort. Har også hørt det er skrumpet en del så vi skal lige snakke om hvad vi skal gøre :D

  SvarSlet
 11. Du kan se beløbet på din SP-opsparing på din "skatteblanket" for 2007 (husker ikke, hvad det hedder). Det er det beløb, man får minus skat.

  Jeg hæver også mine :o)

  God weekend!

  SvarSlet
 12. Mette Lykke det ville da være rigtig dejligt at få malet loftet af en maler, det er hårdt arbejde at gøre det selv, jeg havde også en maler på mine her i sommers :)

  Jeg skal også først lige se hvad der er Anette så vil jeg tage stilling ud fra det, men jeg tror ikke at det er meget, det hjælper selvfølgelig hvis man er to :)

  Tak skal du have Lone, jeg vil da lige se at få fundet den skatteopgørelse frem :)

  God fredag alle sammen

  SvarSlet
 13. Jeg plejer også at grine af min opgørelse, så der står ikke særligt meget. Så jeg nøjes nok også med en bøf. :-)

  SvarSlet
 14. Ja min vi skal da heller ikke kimse af en bøf Lis ;)

  SvarSlet
 15. Jeg skal et smuttur til London. Og SP-opsparingen har ikke noget med ATP at gøre. Det er bare dem, der administrerer det.

  Man kan se mere her http://sp-opsparing.dk/index.html

  SvarSlet