mandag den 16. marts 2009

Ferieplanlægning ....

Igen i år skal vi have planlagt ferien her på min arbejdesplads og det er et stort puslespil. Vi er kun tre i min gruppe og vi kan kun være en væk ad gangen, så det er ikke nemt at få de uger som man gerne vil have.

Men jeg skal jo til Frankrig igen i år. Med drengene på hjul, gennem Schweiz og Frankrig, jeg er bidt af Tour De France . Total uden for rækkevide . JEG ELSKER DET .

Sådan har det altid været, længe inden at man kunne se det på dansk fjernsyn, har jeg siddet og set det på Tysk tv. Sprintere, klatre, vandbærer, enkeltstartere, jeg kan lide dem alle, undtagen Bjarne . Taktikken i cykelløbet facinere mig, og jeg slapper så dejligt af - det er ferie.
Nu er det ikke sådan at jeg ikke foretager mig andet i de uger end at se cykelløb, den første uge i løbet er aldrig den mest ophidsende, så her holder jeg ikke ferie, men hold fast hvor jeg skynder mig hjem.
I år er Jørn Leth tilbage som kommentator og det gør hele meget mere perfekt. Sideløbende med cykelløbet får man en historisk rejse gennem Frankrig.
Og jo jeg har prøvet at være der - live - men det er ikke det samme. Film skal ses i biografen - cykelløb skal ses i tv :)
Se nu har jeg to gange 14 dages ferie ,så det er kun den ene runde jeg bruger på cykelløb, de sidste 14 dage skal jeg også have planlagt og det bliver noget helt andet !

Har du planlagt din ferie ? ......
God mandag

11 kommentarer:

 1. jeg kan godt forestille mig, at det må være en stor oplevelse at stå og se Touren live. God planlægning.
  Ja vi har planlagt sommerferie. Vi har en uge sidst i juni og to uger i september hvor vi den ene uge skal til Cypern. Har prøvet at holde 2 x 2 uger sidste år og synes det var fint nok men i år gør vi det sådan :-) vi skal også ha ferien til at gå op på mit job - vi er 3 der skal skiftes så vi må også kun holde ferie en af gangen ;) God dag

  SvarSlet
 2. Jeg kan også godt lide at se Touren, men det bliver kun på TV, det er nu også udmærket, og jeg kan nu også godt lide Bjarne,han har virkelig kæmpet, både før, og for at få sit hold! Der er mange af cykelrytterne, der har begået nogle fejltrin, så jeg siger, at den ene har ikke noget at lade den anden høre, og det skal ikke ødelægge "Min Tour", jeg elsker, når de er i bjergene
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Sjov at du er bidt af cylelløb, men det med den historiske rejse sammen med Hr. Leth virker tiltalende, måske jeg skal prøve at tage med, foran mine 40 tommer.
  Jeg er lun på at sejle herfra Ærø til Berlin i sommerferien.

  SvarSlet
 4. Så fik jeg oprettet mig så jeg kan kommentere din ellers udemærket blog :o)

  Jeg ved jo at du er bidt af en gal cykelrytter ;o) - og jeg forstår dig jo godt - jeg æælsker også at se det :o)

  I vores ferie drager en tur til Harzen i en uge med ungerne - så det skal nok blive hyggeligt :o)
  Den anden uge vi har dem bliver nok bare sigthseeing på Fyn :o)

  Vi ses imorgen ;o)

  SvarSlet
 5. Åh Anette det lyder som en dejlig ferie til Cypern, det skulle være så godt, ja det er lige med at få ferien til at gå op .

  Kære Vibeke jeg kan også godt lide Bjarne som holdleder - bare ikke som rytter. Jeg er helt ligeglad med hvad de indtager og ikke indtager så det er slet ikke derfor. Det ville være bedst hvis der ikke var noget der tog noget, men det er nok svært at komme til livs.
  Dejligt at du også elsker touren
  Knus pernille

  Prøv det Mette Lykke det er slet ikke dårligt, men din sejltur lyder nu også herlig.

  Hvad pokker Debes, der var jeg da lige ved at få et chok her, vidste slet ikke at du læste min blog. Ja du ved jo at jeg er fortabt :)
  Glæder mig til vi lige skal tøse i morgen.

  God dag til jer alle

  SvarSlet
 6. Cykelløb skal helt klart ses på TV! Har set det live en enkelt gang, og det var nok. Ser det nu heller ikke i TV, hvis jeg kan blive fri.

  Jeg rejser i morgen, en smuttur til DK og en uge i Cambodia som rejseleder. Uha, det bliver godt. Har også 2 uger i maj, hvor turen indtil videre går til DK.

  SvarSlet
 7. Det er sjovt at høre, at du er bidt af cykelløb! Det kender jeg ikke andre kvinder der er, men det er helt sikket fascinerende! I hvert fald med Jørn Leth i øærerne - den mand kan noget med sprog og stemme.
  Vi har ikke lavet ferieplaner endnu, men jeg tror, det bliver venne/familie/have/strand- og skovferie her i smørhullet Danmark ;o)

  SvarSlet
 8. Jow jow - jeg følger skam med :o)

  SvarSlet
 9. Grønlandsposten det lyder da dejligt at du skal en tur til Danmark, og Cambodia det må godt nok blive noget af en oplevelse :)

  Madame jeg ved heller ikke hvad det er med mig og det cykelløb,men det er taktikken, det er ligsom skak,det er lige mig :)jeg ved da også mere end de fleste mænd om det hehe.
  Lyder skønt med jeres ferieplaner, cecilie og jeg overvejer også at leje et sommerhus her i Danmark.

  Det er sørme godt Debes, det glæder mig at du følger med. :)

  SvarSlet
 10. Jeg skal i hvert fald ikke se cykelløb. Det interesserer mig ikke en dyt :-)
  Husbond ser det ind i mellem. Kommer jeg forbi TV'et kan jeg godt se, at det er smukke steder, de cykler. Men det plejer at være vidunderligt vejr uden for på den tid, hvor der er Tour.
  Dér (udenfor) vil jeg hellere være.
  Men det er friskt, at du kan lide det :-)

  Vi skal holde ferie i vores sommerhus og køre til og fra. Helst ligger jeg i min hængekøje :-)

  SvarSlet
 11. Lone hvis vejret er godt så sidder jeg udenfor og ser det på mit lille fjernsyn :)jeg går ikke glip af det smukke vejr, men jeg kan godt forstå at der er nogle det ikke interessere.
  Hvor lyder det dejligt at I har sommerhus, det må være ren afslapning :)
  Knus

  SvarSlet