lørdag den 14. marts 2009

Dagen idag ...

Juhu så blev det lørdag igen. Dagen skal bruges til hygge, afslapning og til alt det , der ikke bliver gjort i hverdagen. For engang skyld kommer der ikke gæster, og jeg er ikke inviteret ud. Sådan en lørdag hvor man helt bestemmer selv, er slet ikke af vejen.

Her er nogle billeder fra morgenturen. Odense Kommune har i samarbejde med en tidligere designer fra Kompan Legetøj, udviklet et udendørs motionscenter. Der er otte forskellige maskiner. Anlægget, der er blevet sat op her i januar bliver flittig brugt af løbere, børn og pensionister.
Her er det Cecilie og Hugo, der bruger det på hver sin måde.
Cecilie og jeg skal på en lille shoppetur her i City, der skal handles ind til aftensmaden, og jeg skal have to nøgler bomuldsgarn. Jeg har set nogle hæklede lapper, som jeg skal se om jeg kan finde ud af at kreere .

Hvad skal du lave i dag ? ....

13 kommentarer:

 1. Jeg sender Frøkenen afsted til fødselsdag og overnatning om lidt. Ældste forlader huset i eftermiddag og skal overnatte ude. Gemal, Yngste og jeg skal være "alene hjemme" i aften/nat :0)

  SvarSlet
 2. Hej Kari
  Det lyder som en hyggelig lørdag der er i vente. Kan I hygge jer godt "alene" :)
  God lørdag

  SvarSlet
 3. Jeg skal have støvsuget, få mit søveværelse til at se ordentlig ud, og så er der alt det andet, men hvad jeg ikke når i dag, klarer jeg sikket i morgen
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg er lige blevet færdig med at støvsuge, og så skal der slappes af. Læse, gå en tur, og lave mørbrad i ovnen og kartoffelmos.

  Jeg så et indslag i TV om de nye udendørs motionscentre....og sådan et kunne jeg da godt tænke mig i nærheden af mig. Jeg kunne sagtens finde på at bruge det flittigt, det er en smadder god idé.

  SvarSlet
 5. Der skulle stå SOVEVÆRELSE, jeg ved ikke hvad et søveværelse er for noget!
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Fantastisk ide med det motionscenter udendørs. Jeg er virkelig imponeret over at det kan stå uden at blive ødelagt.
  Håber i får en hyggelig dag - det er rart at der ikke altid er de helt store planer.
  Vi har været til hundetræning - det gik fantastisk. Nu er der frokost på vej og afslapning - det er hårdt at træner. Bruger virkelig meget energi på at fange Kenzo´s opmærksomhed LOL Rigtig god dag.

  SvarSlet
 7. Vibeke det er også mit soveværelse der står for skud, jeg ved ikke hvorfor men ligegyldigt hvor meget jeg rykker om derinde så virker det ikke rigtig !

  Mørbrad og kartoffelmos,Johanne, det lyder lækkert. Ja det er smart med det anlæg udenfor :)

  Ja hundetræning det ville også være rigtig godt for os. Desværre så har vi ikke nogen bil, så det er svært at komme derud hvor der bliver afholdt kurser :( vi prøver at gøre noget selv, men det er jo ikke det samme.

  SvarSlet
 8. Jeg vidste slet ikke at min lørdag skulle indeholde et besøg ved en messe med kunshåndværker men sådan blev det og det var slet ikke dårligt. Nu er der et græsk farsbrød i ovnen sammen med en portion kartofler der har fået lov at beholde skralden på - og en skål fyldt med salat, der er færdig meget snart.
  Hvor smart med det udendørs motionscenter. Ha´en hyggelig Lørdag.
  Lis

  SvarSlet
 9. Nej hvor det lyder hyggeligt med sådan et besøg. Og lækker mad i ovnen jeg ville ønske at jeg havde mere diciplin til at lave mad til mig selv, jeg gider godt at lave det men jeg gider ikke spise det alene :)
  god lørdag

  SvarSlet
 10. Sådanne en mor - datter shoppe tur lyder kanon hyggelig. Jeg elsker at være ude og shoppe igennem med min søster. Min søn er nu også meget god til det, når bare ikke jeg se på for meget garn. God lørdag :-))

  SvarSlet
 11. Mette Lykke, jeg kan godt forstå at han ikke gider at se på garn :)han er vel dreng :)
  Det er hyggeligt at shoppe jeg kan sagtens bare ose rundt og blive inspireret .
  God aften

  SvarSlet
 12. Jeg synes, at sådan et udendørs motionscenter er helt genialt fundet på, Pernille. Det ville jeg gerne have her i Liseleje.
  Jeg har været til stor en fødselsdagsfrokost hos en veninde. Det var utroligt hyggeligt, men jeg er bange for, at jeg får ondt i håret i morgen :O)

  Ha' en dejlig lørdag aften!

  SvarSlet
 13. Madame, det lyder hyggeligt med den fødselsdag, håber ikke at du får for mange "men" her søndag morgen.
  God søndag

  SvarSlet