mandag den 2. marts 2009

Jazz ...


I Odense er der en tradition for at der hver sommer bliver spillet jazz på Odense Å.

Jeg er vokset op med jazz. Min far er udover ingeniør også musiker . Der findes ikke det sted han ikke har spillet i det ganske land, og han var medstifter af den første jazzklub i Odense.
Hans orkester har altid heddet Pater Johans Jazzmen, og det er dem så der er på billedet her. Min far er det nydelige mand der sidder nederst i billedet med en klarinet.
At mit livsledsager, som nu er i himlen, også skulle vise sig at være musiker det havde jeg da aldrig troet, men sådan blev det. Thomas sidder til venstre i billedet med sin elskede trompet.

Nu nærmer foråret og sommeren sig, og der skal igen være jazz på åen.

Båden ligger og er ved at blive klargjort, til alle de lørdagsture som den skal tage igen i år.

Da jeg flyttede herop på første havde jeg ikke ret mange krav til min lejlighed :)
Den skulle ligge centralt, være billig, have udsigt til vand, og så skulle jeg have lov til at have hund. Ynglingsonklen som jeg før har omtalt fandt den da selvfølgelig på blot to dage.

Det jeg ikke lige havde tænkt over ,var at jeg faktisk hver lørdag, kunne høre jazzen nede fra Munke Mose. Det var ikke nemt de første år, men i år tror jeg at jeg kan magte det.

Ligesom jeg savner Thomas..... savner jeg også Jazzen

17 kommentarer:

 1. Søde Pernille, jeg måtte lige synke en gang da jeg læste dit indlæg. Det er et dejligt billede, og faktisk en vidunderlig historie. Du vil nok altid være følsom når du hører jazz nede fra åen. Jeg kan sagtens forstå, at det har været svært for dig indtil nu. Mange tanker fra Susanne

  SvarSlet
 2. Kære Pernille, Jeg har læst dit indlæg flere gange og som Susanne lige synke en ekstra gang. Det kan ikke være lige nemt altid. Du lyder som om du måske har mod på det i år. Sender dig de bedste tanker og hilsner

  SvarSlet
 3. Kære Pernille
  Jeg er også glad for Jazz, men jeg kan godt forstå, at du har haft det lidt mærkelig med, at du kunne høre musikken, sådan er der også nogle ting, der lige prikker til mig.
  Jeg håber du kan komme til at nyde musikken, fra første Parket.
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 4. Åh Pernille, at have sin kæreste oppe i himlen må være svært at leve med. Men du skriver så smukt om det og om din glæde ved musikken. Forhåbentlig har du stadig har din far.
  Når du beskriver din lejligheds beliggenhed, lyder den bare helt perfekt. Jeg håber, du i år vil kunne nyde jazzen nede fra Munke Mose ...
  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 5. Kære Pernille !
  Far syntes det er et meget fint stykke du har skrevet,og du har en dejlig udsigt,vi glæder os til sommer


  Pernille !

  SvarSlet
 6. Kære Susanne tusind tak skal du have, ja det har været svært at høre jazz, det er så følsomt og har kaldt en masse minder frem, men jeg tror at jeg er parat til det i år.

  Anette tak for at du sender mig de bedste tanker.

  Ja Vibeke der vil altid være nogle ting som bringer særlige minder frem, men heldigvis er der jo også fantastiske minder, man skal bare lige være klar.

  Madame jeg har lært at leve med at det ikke kan være anderledes, jeg er nok bare blevet prøvet af lidt før andre, og jeg er taknemlig for den tid vi fik. Jeg har stadig min far - og min mor er jo en stabil kommentator her på min blog.

  Tak for alle jeres kommentarer

  SvarSlet
 7. Til dig mor, jeg havde da ikke troet at du skulle få far lokket til computeren :) men du må hilse og sige tak for at han syntes om det jeg har skrevet. Det skal helt sikkert nok blive en god sommer
  knus pernille

  SvarSlet
 8. Kombinationen af jazz og sommer vil på sigt få dig til at mindes de gode stunder i havde sammen. Et skønt og livsbekræftende billed, som du selvfølgelig bære i dit sind, men i dag lod du os andre se med :-)

  SvarSlet
 9. Pernille, vi ved ikke hvad vi skal igennem i vores liv...her delte du en snert med os andre..et tungt, men et godt indlæg..
  Jazz er vidunerlig musik, jeg håber du vil få de lyse minder frem i denne sommer :-)

  SvarSlet
 10. Hej Marianne, du har ret i dag forbinder jeg det kun med glæde at lytte til jazzen, og mindes de sjove og glade ting.

  SvarSlet
 11. Anne det er rigtig godt at vi ikke ved hvad der kommer til os, for så ville det ikke være til at overskue, men man kommer gennem det og lærer en frygtelig masse ting. Jeg er sikker på at det bliver en lys og glad sommer .
  God dag

  SvarSlet
 12. Kære Pernille.. Du fortæller så smukt om dine kære... Minder kan være smertefulde,men tiden heler, og en dag er minderne varme og kærlige, somom den savnede er lidt til stede...

  SvarSlet
 13. Ja Mette Lykke dem der ikke er her mere er her alligevel, der vil altid være lidt af deres sjæl tilbage, og vi andre kan tænke tilbage på noget rart . God dag til dig

  SvarSlet
 14. Kære Pernille
  Nu sider jeg her og fælder en tåre ned i min te. Det er rørende at læse dit indlæg. Jeg har også mistet en der var mig meget kær og der er meget musik jeg ikke hører mere. Det er godt for dig at du kan få jazzen tilbage i dit liv.
  Mange tanker
  Malou

  SvarSlet
 15. Ja Malou musik kan virkelig bringe minder frem, og de første år der kunne jeg bare ikke høre jazz uden at blive ked af det :) det tror jeg heldigvis godt jeg kan nu. Men ... der er nogle numre jeg bare slet ikke skal høre.
  God dag til dig

  SvarSlet
 16. Når jeg sidder og læser dette tænker jeg tilbage på dig og Thomas og tiden der er gået. Kan huske da vi arbejdede med hjemmesiden og sad og lyttede til musikken og var ude og høre Thomas spille herude på nordfyn. Glade minder Pernille !!! sådan vil jeg helst huske Thomas... ære være hans minde

  SvarSlet
 17. Åh ja Helle,da jeg satte det der billede ind kom jeg til at tænke meget på da vi lavede siden, det billede brugte vi også der. Godt at vi har de glade minder !

  SvarSlet