søndag den 1. marts 2009

Søndag er ...

- vaskemaskinen der kører på højtryk
- gåtur med Hugo til Odense Zoo
- bagning af sandwichboller
- indtagelser af en lækker rød the der blev købt i går, den skulle smage af pina colada
- se på at Cecilie guffer lækker chokolade i sig :) det går ikke lige i dag med min diabetes :)
- putte sig i vattæpper foran fjernsynet
- strikketøjet, hvor jeg er ved at være færdig med mine små huse
Det var tanken med søndag, men der kommer helt sikkert til at ske noget andet også - sådan går det altid med søndage og det er det gode ved dem !!


Et lille billede af foråret her i min have, de første hyacinter er ved at være på vej !

Hvad skal I lave med jeres søndag ?

15 kommentarer:

 1. Det skal nok blive en dejlig søndag ;) Uhm - de ser lækre ud flødeboller. Vi skal til fastelavn ved min ene søster og lur mig om ikke der er fastelavnsboller ;) Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 2. Kære Pernille
  Det lyder som en rigtig hyggelig søndag. Jeg sidder her og savler over billedet. Sommerbirds flødeboller er helt fantastiske. Det er godt gået at du kan holde dig fra dem og tage vare på din diabetes.
  Jeg håber at du får en rigtig dejlig dag.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 3. Agilittræning med hunden - fødselsdag hos svigerfar - vasketøj - vaske- og støvsuge bil - hygge og forhåbentligt en løbetur sidst på dagen. Ellers ikke noget:)

  SvarSlet
 4. Hej Anette det lyder som en hyggelig fastelavns søndag,skal der slås katten af tønden ?

  SvarSlet
 5. Hej Malou
  De flødeboller de er for lækre, inden jeg fik diabetes der var de et hit. Indrømmet nogle gange kan jeg altså ikke lade være med at tage en bid af bunden, det er jo marcipan :)
  God søndag

  SvarSlet
 6. Lyder som en rigtig hyggelig søndag Oline med fødselsdag og hundetræning. Jeg tager en powerwalk,egner mig ikke til at løbe :)
  Glad hilsen
  pernille

  SvarSlet
 7. Lyder som en rigtig hyggelig søndag Oline med fødselsdag og hundetræning. Jeg tager en powerwalk,egner mig ikke til at løbe :)
  Glad hilsen
  pernille

  SvarSlet
 8. Pssst Pernille: Tæller du kulhydrater? Altså ta´r du insulin efter hvad du spiser og så motionerer derefter for så er det jo tilladt med ca. 30 g sukker om dagen som diabetiker. Jeg nyder en flødebolle eller kage indimellem men ta´r så også den nødvendige insulin dertil.

  Jeg er altså ikke ude på at presse dig til at spise noget du ikke har lyst til!!

  Ja jeg tror der skal slåes katten af tønden men jeg ta´r billeder - min arm er ikke helt tip-top efter operationen endnu. God eftermiddag ;)

  SvarSlet
 9. Ja Anette jeg tager insulin efter hvad jeg spiser. Jeg tæller ikke kulhydraterne, det har jeg ikke fået at vide at jeg skulle så det er fint at du fortæller mig om det. Jeg spiser langsomme kulhydrater altså kun groft brød, brun pasta, brune ris, havregryn osv. Jeg spiser også sukker af og til, især hvis jeg er i byen, der er der jo ikke lige altid tænkt over hvad jeg må få. Der er meget jeg skal have lært ud i det her endnu :)jeg er medlem af diabetesforeningen. Men jeg er glad for at jeg nu kender dig for jeg kender ikke andre der har diabetes .
  Med hensyn til min motion så går jeg 10.000 skridt hver dag. De to en halv kilometer af dem er hjem fra arbejde hvor jeg powerwalker.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se dine billeder.
  Knus
  pernille

  SvarSlet
 10. Hvor dejligt at høre, at du har have, selv om du bor på 1.sal, Pernille! Det lyder som en rigtig god søndag hos dig - men uha at skulle se på, at andre spiser chokolade :)

  Her står den på rengøring nu, vask er lige overstået, og så skal vi ud at gå en lang tur, måske ved Roskilde Fjord, som ligger tæt ved, hvor vi bor. Jeg har lyst til at se nogle svaner. Vi har også en mini-Zoo tæt ved, der har vi aldrig været ...

  Varme søndagsklem til dig :O)

  SvarSlet
 11. Kære Madame
  Det er rigtig dejligt at vi har en lille have her hvor vi bor. Jeg var ellers overbevist om at jeg skulle have en kolonihave når jeg flyttede til byen, men indtil nu har jeg nok i det der er her.

  Lyder dejligt med en tur til Roskilde fjord. Vi skal ud på en lang tur med Hugo.
  God søndag

  SvarSlet
 12. Hej Pernille, vi skal lave lidt af det samme som I, men jeg kan godt høre at vores dag nok bliver en del mere pligtbetonet. Jeres søndag lyder rigtig hyggelig :o)

  SvarSlet
 13. Pligter kan nu også være hyggelige Susanne :) ja vi har hygget igennem nu her hvor søndagen snart rinder mod aftensmadtid.

  SvarSlet
 14. Det lyder som en rigtig hyggelig søndag, blev den også som ventet så ?

  Min søndag har bestået af hoste og hygge i lige dele ;-) Har været en tur på landet og besøge mine forældre og spise frokost derude, og så vi lavet søndags-sysler (vasketøj og tv-kigging)

  Kh Maria.

  SvarSlet
 15. Hej Maria
  Ja søndagen gik næsten som planlagt :) alle de vigtigste ting blev lavet. Det lyder også som om du havde en hyggelig søndag.
  Nu sidder jeg her mandag og drømmer tilbage til søndag

  SvarSlet