lørdag den 7. marts 2009

Lørdag morgen ...

Stille lørdag morgen. Jeg har lørdagsvagt i dag. Det har jeg hver 4. lørdag og det indebærer at jeg kan blive ringet op - for derefter at skulle guide gennem vores toldsystem - hvis det ikke lige kan fixes, skal jeg så selv på arbejde for at finde en løsning , ellers holder der lastbiler der ikke kan komme afsted til lande der ikke er medlem af EU. Jeg ved aldrig hvad sådan en lørdag formiddag indebærer.

Byen slumrer og er helt stille, jeg har lige været ude med Hugo og de eneste man møder er dem der endnu ikke har fundet deres seng efter nattens udskejelser. I min gade ligger der et morgenværtshus så ind imellem lyder der lidt fuldesang.
Om et par timer ser det helt anderledes ud. Byen er vågnet ,fuld af mennesker overalt, der skal til storbyen for at ose og ordne deres indkøb. Jeg elsker min by, både når den er stille og når der er liv.

Nu vil jeg se hvad min lørdag formiddag bringer mig .... hvad skal du lave ?
UPDATE KL. 9.40 ..Jeg slap for at skulle afsted i dag ... nu er lørdagen min egen , der skal handles ind til fiske paella for jeg skal have tøseaften .

13 kommentarer:

 1. Godmorgen Pernille. Godt at du og Hugo havde en god morgentur. Ja det er utroligt så stor forskel en enkelt time om morgenen kan gøre for aktivitetsniveauet, næsten ligegyldigt hvor man er.
  Jeg håber du får lov at slippe for at tage på arbejde så du kan nyde din lørdag hjemme.
  Kh. Susanne

  SvarSlet
 2. Håber du kan få lov at holde fri i dag. Vi skal til fødselsdag ved en af vores niecerne til frokost så vi regner med at være hjemme sidst på eftermiddagen igen. God lørdag til dig

  SvarSlet
 3. Godmorgen Susanne, ja jeg håber også at jeg slipper for at skulle afsted, det er gråt og regn her i dag. Jeg har stadig problemer med at kommentere på din blog:(
  God lørdag-

  Kan I have en rigtig god fødselsdag Anette, og rigtig god lørdag

  SvarSlet
 4. G'mor'n. Jeg starter stille og roligt idag. Det regner heroppe nordpå. Er ved at skrive en seddel til "købe-ind-turen". Rundstykke lunes i ovnen. Og så står den på lidt hussysler som jeg ikke når i dagligdagen. Der skal jo være energi til det hele. ;-) Men der skal også være energi til lidt boglæsning, musik og afslapning. Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 5. Jeg skal først til brunch her klokken 11.00 der næst til bal på Sorø Akademi i aften...så det bliver forhåbentlig en festlig dag
  :-)

  SvarSlet
 6. Frk. Bibo det lyder da som en hyggelig morgenstart. Jeg skal også have handlet ind til tøsemiddag- det bliver fiske paella.
  Kan du have en god dag.

  Bal og Brunch Anne, det kan da ikke blive en meget bedre lørdag.
  Rigtig god fornøjelse..

  SvarSlet
 7. Godmorgen Pernille
  Jeg håber at du får en dejlig lørdag. Her står den lidt let rengøring, en tur i Kvickly og hygge på sofaen for resten. I aften tror jeg at vi skal have et glas rødvin med børnevenlige bamseline-tanniner :-D

  SvarSlet
 8. Godmorgen, Pernille, jeg håber, du får en rolig vagt. Det lyder dejligt med sådan en morgentur med Hugo.

  Her skal der købes ind til hele næste uge og også gøres rent - noget jeg lige skal tage tilløb til, mens overspringshandlingerne står i kø ;o)

  SvarSlet
 9. Griner Malou,ja drik du bare lidt Bamseline. Hygge på sofaen det er ikke dårligt :)
  Kan du have en god lørdag

  Madame jeg kender godt til det med lige at kunne finde på noget andet når der skal handles og gøres rent :) men det er super når det er overstået.
  Kan I have en rigtig god lørdag

  SvarSlet
 10. Godt du slap for at skulle udrede diverse skemaer :-) Her er der støvsuget og ryddet op. Nu venter jeg på at landmanden bliver færdig med sit arbejde, for så drager vi i sommerhus og gør rent der ;-) før vi får gæster i morgen.

  Må resten af weekenden blive god og dejlig :-)

  SvarSlet
 11. Lene det lyder skønt med at skulle i sommerhus, selv om der skal gøres rent, det må være et dejligt fristed.
  God weekend ti dig

  SvarSlet
 12. Altså Pernille,har du ikke fanget en mand til det bord endnu? jeg er ved at revne af nyssgerrighed og glæder mig til at høre hvordan du gjorder. :-)godt du nu kan holde weekend. God dag til dig.
  Venlig hilsen Lis

  SvarSlet
 13. Nej det er helt ude i skoven med de mænd ...ingen er indfanget endnu :) jeg må satse på nogle kvinder istedet... altså til bordet :)
  Kan du også have en rigtig god weekend

  SvarSlet