søndag den 29. marts 2009

Så skal der bores ...

Søndagen er jo som regel den dag, hvor jeg laver det jeg ikke lige når de andre dage. Og idag skal der bores. For engangs skyld er det ikke i mig . En lille skuffe med et spejl skal op over min seng. Vi har boet her i 3 år, og Cecilie har haft værelse i det der er soveværelset, jeg har sovet i den ene af stuerne.
Det er så fedt at have fået soveværelse igen, jeg nyder det så meget. Nu skal de sidste ting lige på plads. Cecilie er flyttet endeligt hjemmefra - en hel etage - vi har det så godt med at vi stadig er tæt. Vi får lige sagt hej hver dag, men hun har hendes ,og jeg har mit. Hugo er en lykkelig hund, han bestemmer selv hvor han vil være.

De her billeder er så fra Cecilies lejlighed, her skal vi have hængt et gammelt Danmarkskort op jeg mener at det er fra 1964.

Nogle gange jagter jeg en eller anden ting, og jeg havde været på jagt efter det her kort rigtig lang tid, jeg syntes det ser overfedt ud, men jeg må sande at lige nu har jeg slet ikke plads til det... smiler.. sådan kan det gå - nu ryger det downstairs.

Hugo halter på det ene ben, han har slået det ude på trappen. Han kan ikke finde ud af at løbe stille og roligt op og ned - der er knald på. Vi har undersøgt ham, og der er ikke noget der mærkes mærkeligt, vi har drejet hans ben i alle vinkler og han reagere ikke, så vi er sikre på at det bare er et slag, hvis det ikke går over skal vi lige have ham tjekket .

Så skal der bages, skrubes og skures og aftensmaden kommer til at være et eller andet slowfood som jeg ikke helt har bestemt hvad skal være endnu.

Hvad skal du lave i dag ? ...

20 kommentarer:

 1. Finde mig selv og prøve på at omstille mit indre ur til sommertid, lige nu "hygger" jeg mig med småmigræne ... sådant plejer jeg at have det op til en uge efter vi har skiftet tid. :-(

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt. Det er så dejligt at man kan bruge søndag til alle de løse ender. -og sikke et hyggeligt soveværelse du har! Dte er altid sjovt at se, hvordan andre bor, synes jeg -måske jeg skulle begynde at sætte et par billeder på min egen blog af mit hus. Jeg har også en Scherningdug, den har ikke været på længe, men nu hvor det er så forårsagtigt, er det da en oplagt mulighed at finde den frem igen.
  Det er da lidt noget skidt med din hunni -kan den have fået noget i poten, eller trådt på en brændenælde - de er ved at komme op af jorden.
  I dag skal jeg lave nyt betræk til hundedamernes kurve, de er lidt grimme, så det er tid til at forny det lidt. Frida skal også have ny skummadras. Jeg skal igang med lidt forspiring og så skal jeg bage -ligesom du. Og så skal vi en tur ned til stranden - jeg elsker at gå igennem sommerhusområdet derned - de er meget kreativt udsmykkede, de ældste af dem - de nye er måske lidt upersonlige.
  Det bliver en rigtig god søndag.

  SvarSlet
 3. Åh Tine jeg har det ligesom dig, jeg kan heller ikke finde ud af stille mit indre ur om, håber din migræne går over i løbet af dagen.
  Knus pernille.

  Huset i Hou, jeg syntes også at det er smadderhyggeligt at se hvordan andre bor, jeg ved ikke om det er et kvindegen :):) så det ville dag være fedt med nogle billeder på din blog.
  Jeg er også tosset med Susanne Scherning, jeg har købt sengetøj i serien Horse, det er bare flot.
  Ja de hundekurve bliver bare hurtigt grimme. Hugo er ikke så meget for en kurv, han har en sækkestol hvor vi så smider vattæpper over, så der bliver vasket hver søndag.
  Jeg tænker på at købe en Fatboy seng til ham.
  Kan du have en rigtig god søndag må I have en hyggelig tur.
  Knus pernille

  SvarSlet
 4. Jeg har nydt en stille morgen, derefter en aktiv gang agility træning. og er nu hjemme med og klar til, at sætte varer på plads.
  Resten af dagen skal gå med lidt huslige sysler, vasketøj, hygge med pigerne og afslapning. Manden er på døgnvagt, så det er ren tøsehygge idag:)

  SvarSlet
 5. Hvor er det hyggeligt at I bor så tæt ved hinanden :-)

  SvarSlet
 6. Sejt at du kan betjene en boremaskine... Jeg kunne måske også, men ikke når der er en mand der stor og kommer med gode råd.
  :-)))

  SvarSlet
 7. Jeg leder højt og lavt efter en tabt time. Rammer forhåbentlig biografen inden det er for sent. ;-) God fornøjelse med boringerne.

  SvarSlet
 8. Oline det lyder hyggeligt med en tøsedag. Jeg vile så gerne gå til træning med Hugo, fordi vi bor i byen har jeg fravalgt det at have bil, så vi skal finde et sted tæt på os.

  Mette Lykke jeg er en haj med en boremaskine, jeg kan rigtig mange handyting. :)Jeg har aldrig haft tålmodighed til at vente på at nogle skulle hænge mine ting op, når jeg får en ide, så er det nu og her :)

  Frk Bibo, hvis du finder timen så send mig et link... smiler... jeg leder også.

  God søndag alle sammen

  SvarSlet
 9. Miri, du kan også tro at jeg nyder det, jeg har kun et barn, så vi er meget tæt knyttet, det er nok også fordi at vi har været gennem rigtig mange ting sammen,Thomas der døde fra os, og mig der blev syg, det gør noget ved en.
  Kan du have en god dag

  SvarSlet
 10. Miri, du kan også tro at jeg nyder det, jeg har kun et barn, så vi er meget tæt knyttet, det er nok også fordi at vi har været gennem rigtig mange ting sammen,Thomas der døde fra os, og mig der blev syg, det gør noget ved en.
  Kan du have en god dag

  SvarSlet
 11. Ja Marianne jeg kan godt få den fyldt ud :)
  Kan du have en god søndag

  SvarSlet
 12. Hej Pernille

  Hvor ser der hyggeligt ud, inde i dit soveværelse... glæder mig også til, at den store flytter, altså ikke det at hun skal rejse, men så får jeg et soveværelse. Jeg bruger nemlig mit til både kontor, opbevaring m.m. og som soveværelse. Jeg fik lavet en hems, for nogle år siden. Så der sover jeg, men har så kontor nedenunder hemsen, praktisk. Men hold op, jeg glæder mig til at have mit eget soveværelse.

  Sikke hyggeligt, din datter har fået sig indrettet... må da vist hellere vise billederne til min, så hun kan få lidt gang i flytte planerne... ;-)) hun har det vist for godt herhjemme...

  Er lige kommet hjem fra ekstra job - er træt, var oppe kl. 0600... gab... på en søndag...

  God søndag til alle...

  SvarSlet
 13. Hej Kirsten
  Du kan også roligt glæde dig, altså til at få soveværelset, jeg havde helt glemt hvor pragtfuldt det er. At komme ind i kulden, jeg har vinduet åbent hele dagen, ogbare det at gå et sted hen hvor der skal soves, det giver mere ro og bedre søvn.
  Ja de er ikke så lette at "slippe" af med, så det kunne være du skulle vise hende billederne.

  Du må slappe af resten af dagen, det var godt nok tidligt du har været oppe.
  God søndag

  SvarSlet
 14. Jeg har været til ridestævne, hvor Frederikke blev nr. 1 og nr. 2, og i går blev hun nr. 2 i klubmesterskab, så det har været en god week end.

  SvarSlet
 15. Hej Mor
  Nej hvor var det fint med Frederikke det var da sejt at hun blev nr. to i klubmester. Jeg er i fuld krig her :) jeg skal jo også have hæklet kager til dig.
  GOD SØNDAG

  SvarSlet
 16. Det er genialt, som I har indrettet jer upstairs og downstairs, Pernille! I bor skønt.
  Vi prøver at finde os selv igen efter gårsdagens udskejelser - det er ikke lykkedes endnu :o)
  Ha' en dejlig dag, det er er tilbage af den!

  SvarSlet
 17. Madame det er nemlig herskab og tjenestefolk det her, og det er ikke mig der bor i kælderen.. griner, tak for de pæne ord om hvordan vi bor.
  Ja det må have været en fornøjelse at være til træf, I slipper ikke for mig næste gang.
  God søndag

  SvarSlet
 18. Hvor bor i fint og hyggelig. dig og din datter. Ville sørme ønske jeg boede i en etageejendom med pigerene i samme hus. Der er langt til Paris!

  SvarSlet
 19. Lis det er også en rigtig god måde at bo på. Jeg ville da også tit ønske at jeg havde et hus, men det er der råd til når man er alene. Derfor er det her en god løsning, cecilie skal nok bo der mange år, da hun gerne vil læse til sygeplejerske, inden da skal hun lige have taget en Hf. :)men en dag skal jeg nok slippe hende ::
  God dag

  SvarSlet