mandag den 2. marts 2009

Award...


Forleden morgen lå der en pris til mig fra Anette den blev jeg utrolig glad for .
Lidt om awarden:

“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.”
“This blog invests and believes in the PROXIMITY - nearness in space, time and relationships!These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of their award”.

Jeg ville meget gerne give awarden videre, og tro mig jeg har været rundt og kigge, men for det første ser det ud som om at den har været lidt rundt hist og pist, og for det andet er jeg hver dag rundt hos så mange bloggere som jeg alle syntes burde have den.
Det at vi deler vores hverdag og tanker med hinanden, det er jo fantastisk- jeg er stadig så ny i det her så jeg bliver bare så glad hver dag når jeg kan se at der har været nogle inde ved mig - jeg tænker okay pernille der er nogle der gider at læse hvad du skriver :) - det her bloggeri har da helt oversteget mine vildeste forventninger.
Så til alle Jer der kigger forbi her hos mig.
Har i endnu ikke fået denne award, så tag den med jer !!
Forløbig god mandag til jer - jeg skal på jagt med mit kamera da jeg ikke har noget billede af sushi - hvilket ellers er ganske delikat.

10 kommentarer:

 1. M an behøver jo ikke at have en blog, for at have fornølelse af den.Vi andre der bare læser i den,bliver da opmunteret og klogere af de små hverdags ting.Så tillykke med prisen.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for de søde ord, jeg syntes nu stadig at du skulle lave en blog :)
  Knus din datter

  SvarSlet
 3. Et kæmpestort tillykke med awarden, Pernille! Det er så velfortjent, at du får den :o)

  Og god jagt med kameraet, jeg er spændt på, hvad du fanger med linsen :o)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se hvad du finder på til mandagstemaet. Det er fantastisk med sådan en blog - det er jeg også ret facineret af :D Tænk at man kan skrive et indlæg og dele sine tanker eller oplevelser med fremmede og så får man så meget positivt tilbage. Det er da fantastisk.

  SvarSlet
 5. Et stort tillykke med prisen - den er givet til den rette og jeg takker dig for at give dem til alle i bloglandia :-)

  SvarSlet
 6. Ih tillykke. Den har du bestemt fortjent!! Det er så hyggeligt at kigge forbi her - også selvom jeg ikke får lagt en kommentar hver gang. ;-)

  SvarSlet
 7. Tusind tak Madame, ja det var lidt svært at fange det jeg ville have så jeg tog noget genbrug :)

  SvarSlet
 8. Anette det er dejligt at du har det som mig, jeg syntes også at det er lidt vildt :) og dejligt

  SvarSlet
 9. Tak Marianne dine ord de varmer, på en dag hvor humøret ikke var helt i top !

  SvarSlet
 10. Frk. Bibo jeg er glad bare du kommer forbi ...
  knus herfra

  SvarSlet