torsdag den 5. marts 2009

Baronessen flytter ind...

Som jeg tidligere har givet udtryk for så ser jeg ikke ret meget fjernsyn, men en ting som jeg ser er Baronessen flytter ind. Det er Caroline Fleming der har en udsendelse på kanal 4 - hvor hun flytter ind hos en ganske almendelig familie. Her får hun lavet lidt om på deres spisevaner, manden bliver altid proppet i noget lækkert tøj og lærer at være mere romantisk, mens Caroline suser rundt og laver om på hjemmet. Husets frue er så anbragt på Valdermarslot i de tre dage hvor det står på.

NORMALT kan jeg slet ikke klare at se sådan nogle programmer. Jeg er den der er stået helt af på roomservice, haveprogrammer, klassefester og jeg ved snart ikke hvad der er.
Men den her udsendelse den skal jeg se. Caroline er virkelig et livsstykke, der udsender noget god energi, til tider råber og skriger hun og er alt for meget, men det virker bare rigtig godt .
Jeg er faktisk selv lidt forbløffet over at jeg syntes det er godt..... hvordan har du det med Baronessen flytter ind ?

God torsdag....

19 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Jeg har ikke set det, men det kunne da godt være man skulle give det en chance, jeg vil lige finde ud af, hvornår det er på programmet.
  Du lyder begejstret.
  Jeg kan godt lide "baronessen", men havde svært ved at "plante" hende i sådan et program, så jeg undlod at se det.
  Nu får det en chance.
  Kærligst
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Hej Vibeke det er på kanal 4 mandag kl.20.00. Jeg havde det ligesom dig, jeg havde også på forhånd sagt nej, men blev altså positiv overrasket :)
  Kærligst Pernille

  SvarSlet
 3. Det lyder sjovt, Pernille! Desværre kan vi ikke se kanal 4, og vi ser også kun ganske lidt tv, men den udsendelse her kunne jeg bestemt godt finde på at se ;-)

  Også rigtig god torsdag til dig ...

  SvarSlet
 4. Hej Madame den er faktisk også lidt sjov når man nu vælger at se fjernsyn engang imellem.
  God dag fra city

  SvarSlet
 5. Jeg har set et par af programmerne og ja hun får ganske rigtigt vendt op og ned på nogle ting. Men hendes over-entusiastiske væsen kan godt blive lidt for meget synes jeg.

  SvarSlet
 6. Skægt du siger det, for jeg hader de der reality soaps, og jeg var sikker på, at jeg også ville hade Baronessen, men efter at have smugkigget et par gange blev jeg alligevel fanget. For hun er faktisk noget så sød og positiv, Caroline, uanset hvad hun træder (ind) i :o) Og selv om det er plat - for det synes jeg stadig at det er - så kan jeg altså godt lide det.. :o)

  SvarSlet
 7. Anette du har ret i at hun kan være lidt for meget, men jeg kan godt lide det :) god dag

  Ja jeg har det så ligesom dig Susanne selv om hun er plat og det er hun til tider, så kan hun altså få smilet frem når hun står og hepper helt umotiveret til en fodboldkamp :)

  SvarSlet
 8. Jeg har set det et par gange - når jeg er zappet gennem kanalerne. Nogle gange er jeg blevet hængende. Det er da lidt hyggeligt. En frisk energi-bombe. HUn måtte gerne komme og sætte lidt skik i mit hjem. Pyh, where to start - where to begin. ;-) Har ikke noget forhold som sådan, andet end at jeg husker dengang der blev reklameret for det inden programstart: AIJ, helt ærlig, det kan da kun gå galt! Den holdning blev hurtigt skudt ned. ;-)

  SvarSlet
 9. Frk Bibo jeg har også tænkt at hun gerne måtte komme forbi her. Men jeg har ikke en chance - ingen mand - ingen små børn - jeg vil ikke fotograferes, så hvordan dælen kan jeg så lokke hende :) ja fordommene var mange inden at det gik i luften. God dag

  SvarSlet
 10. Det lyder som noget jeg godt kunne tænke mig at se. Jeg ved ikke engang om vi har den kanal, det må undersøges.

  SvarSlet
 11. Hi hi, hun er så hvinende sød at det gør ondt i tænderne :-)
  Jeg har ikke set programmerne, men fået dem genfortalt af en meget entusiastisk veninde. Mem jeg er vild med 'Tjenesten´s' parodi på hende. Vuush... :-)

  SvarSlet
 12. Jeg indrømmer gerne, at jeg er helt vild med hende. Hun er SÅ meget anti. Anti-jante, og anti-nede-på-jorden, samtidig som at hun jo ERnede på jorden.
  Jo, jeg kan rigtig godt lide hende og morer mig over programmerne når jeg husker dem. jeg er bare ikke god til at huske at følge med i noget i tv, jeg ser ligesom dig ikke ret meget fjernesyn.

  Kh Maria.

  SvarSlet
 13. Øhh, det var altså mig der lige skrev en besked... Fik logget ind på en gammel konto - ups.

  KH Maria.

  SvarSlet
 14. Jeg har aldrig set - jeg ved ikke om jeg KAN se det - jeg VIL ikke se det ;)men dejligt, at du elsker det :)

  SvarSlet
 15. Til jer som ikke har set det kan jeg kun sige . Lad det komme an på en prøve det er faktisk morsomt
  Så Lis det skulle du prøve.

  Malou så har jeg en forbundsfælle i din veninde :)og jeg er også vild med Tjenesten og piger på prøveløsladelse.

  Maria det er nemlig meget antijante :) god dag

  Griner Helle... syntes det er fint at du har det sådan med programmet, sådan har jeg det med rigtig mange andre programmer, blandt andet den store klassefest :)

  Tusind tak for alle jeres kommentarer.

  SvarSlet
 16. hun er super cool.. jeg er vild med hende..
  Det er godt hun fik lavet de hersens programmer også.. for de første hun lavede om sit liv på slottet.. de fik ski ikke lige de fineste karakter frem i hende.. der kunne jeg simpelthen ikke holde hende ud..
  Men nu.. "love it"

  SvarSlet
 17. Altså hun må da gerne komme her og tage en omgang støvsugning i hele hytten. Få manden gjort lidt mere romantisk osv. Men hun skal dæl dulme ikke flytte rundt på mine scrapsager - så ryger hendes tandpastasmil ned i slotsgraven !!! HE HE jeg ser også udsendelsen når jeg har tid og jeg starter også morgenen med en smoothie - de er lækre og jeg har ikke været forkølet længe. Men Yoga nej tak - det er en fysisk umulighed selv ude på græsset !!! Det er altså også vådt !!! Men jeg skifter da gerne til Wonder Bra før middagen hvis husets herre betaler !!!

  SvarSlet
 18. Simones mor jeg syntes også at hun er super cool og hun bliver fremstillet godt i de her programmer

  SvarSlet
 19. Ja Helle det kunne da godt være at hun skulle komme rundt om gården der, det ville da være fint hvis Peter han blev lidt romantisk, det er ellers ikke dårligt med yoga det er faktisk ret hårdt jeg har gået til det :) Smoothie det er bare kanon, det lever vi af hjemme ved os i perioder :)

  Kærligst pernille

  SvarSlet